Unik julegave til teenager der har alt: Giv en rejse

0

Nu er julen så småt ved at komme tæt på, og det betyder selvfølgelig, at der skal findes på en gave til teenageren. En unik julegave til en teenager der har alt? Giv en rejse til ham eller hende, der selvfølgelig ligger i den dyre ende.

Hvem kender ikke til det med, at vi ikke tilbringer nok tid med vores børn, hvor især teenagealderen betyder, at de unge mennesker lever deres eget liv. Måske barnet også har alt hvad han eller hun skal bruge, og derfor kunne en rejse sammen, være den gode måde at komme tættere på hinanden, og samtidig en ret fed julegaveide for både giver og modtager.

Rejser der byder på eventyr for familier på tværs af generationerne, er faktisk en voksende branche ved rejse bureauerne. Derfor har vi samlet et par ideer som inspiration til den unikke gave.

Hvis du ikke er vild med rejse ideen der nok er forbeholdt teenageren der har alt, så kan du finde flere gaveideer til teenagere her.

Shopping eller fodbold i London

En shopping tur til London der kan sammensættes efter hele familiens behov, er noget som nok især teenagepiger vil elske at modtage. At besøge London er noget, som de fleste danskere elsker, for her kan finde de vilde shopping muligheder lige fra de dyre ting i Chelsea til det sjove Camden område.

Drenge vil nok foretrække en helt anden ting, nemlig at opleve en af de store fodboldhold som Tottenham, Arsenal, West Ham eller Crystal Palace, og London byder også på et kæmpe udvalg af store klubber som  Fulham, Brentford, Millwall og mange flere i de lavere divisioner, der dog stadigvæk vil være en stor oplevelse.

Derudover finder du selvfølgelig også det store udbud af seværdigheder og kultur i London, som også kunne være sjove ting at opleve for en teenager.

Kultur rejse til europæiske storbyer

Der findes rigtig mange storbyer i Europa, der byder på et stort udvalg af kultur.

Berlin Amsterdam, Prag, Budapest, Barcelona, Milano og mange andre byer er nemlig rige på store oplevelser. Udover kultur, så giver disse byer også mulighed for at lave shopping ture, eller fodbold for den sags skyld.

Hvilket dreng vil ikke gerne opleve hjemmebanen for Ajax, Bayern Munchen, Real Madrid eller Inter, der kan kombineres med andet kultur.

Safari i Afrika

Hvis du vil købe den eksklusive gave indenfor rejser, kunne det være en safari oplevelse i Kenya, Tanzania eller Sydafrika.

At opleve det vilde og storslået natur første gang, vil være noget der skaber en uforglemmeligt rejse, og samtidig en rejseform hvor i sammen hele tiden, hvilket netop er meningen med gaven.

Den aktive ferie sammen

Hvis du vil give den fysisk aktive ferie sammen med teenagebarnet eller børnene, så kunne i lave en aktiv ferieform i Østrig, Sydtyskland, Polen eller måske Harzen.

Her kan der skabes sjov indenfor alt muligt som cykling, ski eller end af de mange forkellige motionsformer som områderne er rige på indenfor underholdning.

Det kan være svært at vælge den rigtige gave til en teenager, for der er selvfølgelig forskel på den 14 årige eller den 17 årige, for jo ældre børn bliver, jo mere selvstændige bliver de, og her stopper lysten også til at rejse med familien.

Share.

Leave A Reply