Tøj til ferien

0

De fleste kvinder kender til det. Hele garderoben bugner med tøj, men hver eneste gang vi skal på ferie, opstår der en følelse af, at vi alligevel mangler tøj. Kan du nikke genkendende til dette, så se med her. Vi har samlet de bedste ideer til det tøj, som du bare må have med på årets forskellige ferier. Her finder du inspiration, uanset, hvordan din krop ser ud – kig med og få ideer velegnet til både små og store størrelser.

Sommerferie

Det er sommer, det er varmt, det er lækkert, og tøjet skal derfor være let og luftigt.

Nummer 1 must have til sommerferien er den lyse og luftige sommerkjole, som fremhæver din brune sommerglød. En sommerkjole er uundværlig, når solen står højt – den er både dejligt at have på, du kan hoppe i den på 2 sekunder, og så er den faktisk også super praktisk, fordi den sidder løst, hvilket giver dig lov til at spise ekstra mange is uden at afsløre din mætte mave. Uanset om du er plus size eller ej, så er denne løsning altså helt genial.

Nummer 2 must have er tunikaen. En tunika kan bruges til alt; som kjole, som top til et par shorts eller en nederdel eller blot som overslag, når du skal en tur på stranden. Tunika er velegnet til både små og store kvinder, fordi den fremhæver dine former på den bedste måde, uanset hvordan din krop ser ud.

Du finder det hele hos Zizzi, som tilbyder et stort udvalg af tøj til store damer. Her finder du både str. 44, str. 46, str. 48 og str. 50.

Vinterferie

En vinterferie lægger op til hygge på højt niveau. Uanset om du skal afsted på ferie for at stå på ski, eller om du skal på ferie bare for at hygge med familien, så giver vinterferien dig den bedste mulighed for at lave en hyggekrog hjemme foran fjernsynet med en varm kop kakao på en kold vinteraften. Til dette skal tøjet selvfølgelig også passe.

Nummer 1 must have til vinterferien er strikblusen. Den gode tykke og bløde strikbluse er altid en vinder, når kulden står på. Køb den gerne lidt over-sized, så du rigtig kan pakke dig ind og varme dig. Suppler eventuelt med et par strikkede strømper, og så behøver du faktisk ikke andet end en stor kop varm kakao, inden hyggen er sikret.

Nummer 2 must have er pelsen. Pelsen er helt optimal, når du er på vinterferie, idet den varmer som ingen anden jakke, og så er den oven i købet fantastisk smuk. Brug den, så snart du går uden for døren – du kan tage den direkte over nattøjet, og pelsen får dig til at ligne en million på 2 sekunder. Se bare her, hvor lækker en pels kan være. Pelsen fås i flere forskellige størrelser.

Share.

Leave A Reply