Tips til sommertøjet og ferien? Få de gode tips og tricks her

0

Den dejlige sommer står snart for døren, hvilket betyder både sol, ferie og det byder måske også på en rejse?

Det kræver selvfølgelig at garderoben skal passe til både sommertiden og ferien. Hvis du mangler inspiration til modetøjet og nogle af de nye hotte trends indenfor sommermoden, så får du her nogle gode tips til at finde sommertøjet. Du kan som kvinde bruge de følgende tips til at opdaterer garderoben og klæde dig til både afslapning og succes.

Når man skal starte med at skabe sin egen personlige sommer stil, så er det jo fra top til tå, så det er logisk at starte enten foroven eller forneden.

Sommerstilen med fodtøj

Når du skal finde det rette fodtøj til sommeren, så er det jo logisk at de tunge, varme og store vinterstøvler ryger i baggrunden, og bliver erstattet af noget lidt mere let, og mange gange også praktisk fodtøj.

Nu lever vi jo i Danmark, og selvom vejret i år forhåbentlig bliver noget af det varmeste nogensinde, hvilket skal nydes i fulde drag, så ved vi også alle sammen at det kan skifte ret hurtigt. Derfor kan vi ikke kun erstatte alt med sandaler, men vi skal også bruge noget til de trælse sommerdage. Et par lækre sko til de trælse dage kunne være et par varme slipons eller sneakers fra Vans, som både er praktiske og også kan holde fødderne lidt lune.

Til det mere sjove som jo er de varme dage og sommerferien i udlandet, for det er jo hvad vi helst vil have. Til disse dage er sandaler jo et must til feriekufferten, også selvom der stadig findes kvinder, som finder disse enten grimme eller klodsede, så er et par flade eller høje sandaler ganske lækre. Der findes mange lækre brands men f.eks. Duffy, Dixie eller Amust andaler går man aldrig forkert i byen med, og kommer samtidig til en pris de fleste kan være med på.

Kjoler, nederdele eller shorts

Det lækre ved sommeren og varmen er, at man kan hoppe i et par dejlige lette shorts, let kjole eller en skøn nederdel. Det at have noget let på og få luftet benene er indbegrebet af sommer og ferie. Det at spadserer rundt og vise benene er en dejlig ting i de moderigtige shorts, nederdelen eller måske det lækre udvalg af f.eks. Desigual kjoler som f.eks. dette udvalg lige her.

Du kan finde mange forskellige slags shorts men mærker som Vila, Nümph, Denim Hunter eller Only er både lækre, billige og stilfulde. Nerdelen eller de lækre sommerkjoler kommer i elegante mærker som Desigual, Vila og lignede både billige eller farverige mærker, der skaber det flotte look.

Overtøjet til sommeren

Der skal desværre også være plads til overtøj, for selvom det nok er varmt, så går solen også ned og man fryser mere foroven end forneden, så derfor er en let sommerjakke et must. Problemet med en jakke til sommeren er at den ikke må være for kold eller for varm, så balancegangen skal være rigtig. Her kan du med snilde bruge en lækker blazer eller en let lækkerjakke, som altid vil være moderigtig da disse kommer igen hver eneste modesæson og sikkert også vil være moderigtig om 20 år. En let jakke er samtidig nem at pakke ned i kufferten hvis du skal flyve, eller have i bilen hvis du kører sydpa i sommerferien.

Share.

Leave A Reply