Tips til at rejse med familien

0

Uanset om du skal rejse langt eller blot et hurtig smut til den nærmeste strand eller skov, kan det noget af en udfordring at skulle gøre sin rejse klar. For at du har nemmere ved at finde ud af hvordan du skal tage din familie med ud på den rejse du havde tænkt, har vi samlet nogle forslag til hvad du kan gøre.

Der er nogle af vores forslag der vil egne sig perfekt til dig, mens nogle af vores andre forslag ikke kan bruges til den type rejse du gerne vil på. Vi anbefaler dog at du overvejer dem alle.

rejse-med-familien

En løbecykel gør det nemt at have de små med

Det første vi vil anbefale dig at gøre er altid at tage en løbecykel med på rejsen. En løbecykel gør nemlig at dit barn vil have meget nemmere ved at rejse sammen med jer. Når et barn bruger løbecyklen bliver barnet udfordret, hvilket er noget de finder sjovt.

Samtidig får aktive børn brugt den energi de har, og du vil derfor ikke skulle tænke på at lave noget ved siden af, som bruger det energi dit barn nu har til hverdagen.

En løbecykel er også god, da den er med til at træne dit barns balanceevne. Balanceevnen er noget alle mennesker har brug for, og jo bedre en balanceevne desto nemmere har dit barn ved at holde balancen når barnet bliver voksen. Der findes også andre fordele ved at have en medbragt løbecykel.

Update: Vi anbefaler at læse denne guide til, at læse mere omkring fordelende af løbecykler. Herudover får du også nemt afklaret, om det er cykel, løbecykel eller gåvogn der skal med.

Planlæg rejsen grundigt

Et andet forslag er naturligvis at du planlægger rejsen så grundigt, som du nu kan. Der er mange der blot tager tingene som de kommer, men hvis du vil hen til en strand og være i løbet af den danske sommer, kan der hurtigt komme nogle faldgrupper, som du ikke havde tænkt over i din hurtige planlægning.

Noget af det som folk glemmer meget hurtigt er maden. Hvornår skal i spise, og hvor langt er der til den nærmeste restaurant, hvis i vil spise ude? Hvis i hellere vil spise med medbragt mad er det vigtigt at i tænker over hvor meget mad det er i har med, og om der også skal være noget at drikke til denne mad.

At have sultne børn kan ødelægge enhver rejse.

Undgå smutveje

Der er mange forældre, og det kender vi højst sandsynligt også fra vores egne forældre, som gerne lige vil opleve lidt mere på vejen hjem. Dette resultere ofte i omveje, som gør at køreturen bliver meget lang, og for børnene vil køreturen blive ubehagelig, da de blot venter på at komme hjem. Husk derfor både kort og GPS, og evt. den nyeste rejseapp fra Google, som kan være behjælpelig på hele rejsen.

Her kan vi også snakke om andre indspark til hvad man lige kunne være, nu hvor i var på tur.

Share.

Leave A Reply