Ting du skal have med på din backpacker rejse

0

Det er ikke nemt, at finde ud af hvad der er nødvenligt, at have med på sin backpacker rejse. Man skal dog tænke på, at man selv skal have det hele på ryggen og det er derfor kun det nødvenlige man skal pakke. Det bedste råd ville være, at du pakker alt det du tror du har brug for og derefter skal du være meget kritisk og fjerne 2/3 af indholdet og så er du færdig med at pakke. Du kan nemlig købe alle de basale ting rundt omkring i verdenen, så der er mange ting du ikke behøver, at have med hjemmefra.

Ting du skal pakke hjemmefra

Nedenfor ser du en lille liste af ting, som du med fordel kan pakke hjemmefra. Senere i artiklen kan du læse om, hvad du kan købe på din rejse, som du ikke behøver, at få ondt i ryggen af at tage med hjemmefra.

  • En stor rygsæk til alle dine ting
  • En mindre rygsæk til små dagsrejser
  • Et regntæt cover til din rygsæk (Kan også købes på din rejse, men vil være en fordel at have med hjemmefra)
  • En lille førstehjælpskasse med de mest nødvendige ting såsom plaster, forbinding og den nødvendige medicin
  • Kopier af alle dine rejsedokumenter heraf både pas, sygesikring, flybilletter og vigtige telefonnumre
  • En lommelygte
  • Din mobiltelefon som kan bruges til musik, spil, alarm, lommeregner, kamera m.m.
  • Adapter

Disse ting er nødvendige at pakke hjemmefra. Det kan også være, at du skal rejse væk fra kæresten og dermed har brug for produkter som disse på din rejse. Dette kan du ikke altid finde på din rejse og vil derfor være en god ide, at medbringe hjemmefra.

Ting du kan købe på din rejse

I dette afsnit vil vi give dig gode råd til, hvad du kan købe på din rejse, som du ikke behøver slæbe med hjemmefra.

For det første er det op til dig selv, hvor meget tøj du tager med hjemmefra og hvor meget du køber på rejsen. Her skal du tænke meget over, at dit tøj hurtigt kan blive beskidt og slidt på en backpacker rejse. En god ide er derfor, at købe det meste tøj på din rejse og smide det ud inden du rejser hjem. På denne måde har du ikke ødelagt dit eget tøj.

Lad også de ting som din hårtørrer og fladhjern blive derhjemme. Dette får du ikke brug for på en backpacker tur og de passer tit heller ikke ind i stikkontakterne. Du kan måske være heldig at finde nogle dernede, men lad backpacker turen blive en unik oplevelse – den skal ikke ligne hverdagen derhjemme.

Ellers kan du købe ting som cremer, myggebalsam, hårprodukter, solcreme og diverse ting på rejsen.

Share.

Leave A Reply