Spred ekstra meget hygge på terrassen med disse tre ting

0

Selvom sommeren så småt er ved at gå på hæld, så betyder det ikke, at du ikke kan tænke lidt over, hvad du skal hygge med på terrassen til næste år. Her på siden har vi fundet tre ting, der uden tvivl kan skabe noget mere hygge og intimitet på din terrasse. Bliv inspireret herunder!

Et stort og flot solsejl

Hvis du godt kunne tænke dig, at der var lidt mere skygge over din terrasse, så du kan holde ud at opholde dig på den på ekstra varme og solrige dage, så er det oplagt med et solsejl.

Et solsejl vil ganske effektivt og neutralt skygge for solen, så du kan nyde din terrasse og vejret i fulde drag. Fordelen ved solsejl er, at det er en meget billig måde at få skygge på terrassen. Se bare disse solsejl hos sommerhave.dk – kvaliteten er i top og priserne i bund.

Et hyggeligt bålfad

Hvis du har børn, så er det ekstra hyggeligt med et bålfad. Bålfadet kan bl.a. bruges til snobrødsbagning og lignende. Derudover er det også hyggeligt at tænde op i, hvis du for eksempel skal være på terrassen om aftenen og derfor gerne vil have noget du kan lune dig op af.

Der findes mange forskellige bålfade på markedet, men hvis du gerne vil have et ekstra populært et, så skal du købe modellen fra House Doctor. Det er både smukt at se på og meget funktionelt.

Et stort og rummeligt terrassebord

På din terrasse skal du selvfølgelig også have et stort og rummeligt terrassebord, så du kan nyde en god middag sammen med din familie. Hvis du er ekstra smart, så køber du et terrassebord med udtræk, så du altid kan slå det sammen, hvis du for eksempel kun er to personer, der skal bruge det (når familien ikke lige er på besøg).

Share.

Leave A Reply