Søger du action i ferien? Vi giver dig gode ideer

0

Det har efterhånden i flere år været populært at lave actionprægede aktiviteter i ens ferie. Og det er der flere gode grunde til. Her beskrives tre aktiviteter, der tilbydes som sjov og leg i ferien eller til for eksempel til en polterabend.

En af grundene til at der er så mange forskellige muligheder for at finde en aktivitet er, at der hele tiden kommer nye former for selskabslege til, som tilgodeser de fleste. Det er nemlig typisk aktiviteter, der henvender sig til mennesker i alle aldre.

Segway et hit
Hvad for eksempel med en tur på segway? En segway er et tohjulet køretøj, hvor man står oprejst, mens man kører. På en segway skal du bruge hele kroppen for at få køretøjet til at bevæge sig. Den kan bruges både til leg og som et seriøst køretøj, og det benytter man sig blandt andet af inden for vagt og sikkerhed. For eksempel bliver segway’en brugt i lufthavne og af politiet, da den ikke fylder ret meget og samtidig kan køre langt hurtigere, end man kan gå og løbe. Når man kører segway for sjov, foregår det for det meste indendørs på baner af forskellige sværhedsgrader. Og når man først har fundet teknikken, er aktiviteten virkelig sjov.

Sjov med bungeebold
Mange begiver sig også ud i for eksempel bungeebold – det vil sige bungeefodbold eller bungeehåndbold. Her er foregår boldspillet på en oppustelig bane, hvor det alene er en balancekunst at holde sig på benene. Samtidig skal man trække sig frem i elastikket for at nå bolden. En rigtig sjov aktivitet til legeglade mennesker i alle aldre.

Gå på vandet med waterballs
En tredje festlig aktivitet, der er kommet frem de senere år, er de såkaldte waterballs. Her skal alle deltagere gå inde i en oppustelig bold og på den måde holde balancen, mens de går på vandet. Her kan man lave forskellige konkurrencer eller lege, for eksempel kan man ”kæmpe” med hinanden eller gå/løbe om kap på vandet.

Tag ideerne med til årets byfest
Hos JP Udlejning er der utallige muligheder for at finde en aktivitet, der passer alle. Nogle af aktiviteterne egner sig også fremragende til årets byfest i de mindre byer rundt omkring i landet. Og mange vil skrive under på, at fysiske lege og aktiviteter faktisk er noget af det sjoveste.

Share.

Leave A Reply