Skal du på motorcykelferie? Find gode råd her

0

Skal du tilbringe din ferie siddende bag på en motorcykel, er du kommet til det helt rette sted, da vi her har samlet et par gode råd, så du forhåbentlig bliver mere velforberedt på din tur. Der er ingen tvivl om, at en motorcykelferie hører til blandt de mere billige måder at holde ferie på, og herudover giver det dig en hel masse fritid, da du blot kan køre lige akkurat derhen, hvor du har lyst til.

Når man skal på motorcykelferie, er det først og fremmest vigtigt, at man sørger for at planlægge hele sin rejse hjemmefra, så man er fuldstændig klar over, hvad der kommer til at ske – og dette punkt er især vigtigt for dig, der har børn og kæledyr derhjemme.

Få børn og kæledyr passet

Du vil uden tvivl ikke kunne nyde din ferie fuldt ud, hvis du ikke har fuldstændig styr på, at dine børn og din kat er i gode hænder. Sørg derfor for at dette er det første punkt, du får styr på, når du skal planlægge din rejse. Når det kommer til feriepasning af børnene, kan du eksempelvis vælge at spørge enten forældre eller svigerforældre, om de vil være villige til at have ungerne boende i en uge, og såfremt de ikke er glade for dyr, kan du altid vælge at søge på nettet efter forskellige hjemmesider, der tilbyder kæledyrspasning. Det er med garanti først, når der er helt styr på dette, at du vil kunne slappe ordentligt af og begynde at planlægge din egen rejse.

Hav styr på forsikringerne og medbring rigeligt med tøj

Herudover skal du naturligvis også have styr på alle forsikringerne, så du ikke kommer ud for en ulykke på din rejse, uden at du kan få hjælp. Det kan således være en god idé at tage kontakt til dit forsikringsselskab, så du kan få tegnet motorcykelforsikring og privatforsikring, såfremt du ikke allerede har gjort det. Du skal desuden huske på, at man på en motorcykeltur kan komme ud for vidt forskelligt vejr, og du bør derfor tage rigeligt med tøj med, så du er godt dækket ind, uanset hvad der kommer til at ske.

Det kan også være, at du har lyst til at forkæle dig selv med en ny motorcykel, nu hvor du skal afsted på en længere tur, og her behøver du nødvendigvis ikke at gå ud og investere i den allerdyreste, da det faktisk er muligt at finde brugte motorcykler til salg, som er i rigtig fin stand. Du finder et stort udvalg af brugte motorcykler ved at klikke her.

Medbring ekstra værktøj samt reservedele

Endelig skal det nævnes, at det ligeledes er en rigtig god idé at medbringe ekstra reservedele samt ekstra værktøj, så du er forberedt på en hvilken som helst situation. Medbring eksempelvis et multiværktøj, som både indeholder skruetrækker, kniv, tang osv. Dette er utroligt praktisk at have med, og herudover bør du også pakke tændrør, pærer og et par ekstra sikringer. Det skal dog i forbindelse med dette nævnes, at det altid vil være muligt at låne værktøj på de tankstationer, du møder undervejs, hvis det viser sig, at du ikke har taget nok med.

Share.

Leave A Reply