Skal du have din e-cigaret med på rejsen? Dét skal du huske

0

Damper du på e-cigaret, skal ud og have rejse, og har et ønske om at kunne medbringe din e-cigaret? Hvis ja, så skal du være klar over, at der er flere ting, du skal være opmærksom på. Det skal dog også gøres klart, at der vil være stor forskel på, hvorvidt du skal køre selv, om du skal med en bus, om du skal tage et tog eller du derimod skal med flyet.

Hvis du skal med flyet, så skal du også gennem sikkerhedskontrollen. Det er blandt andet i en sådan forbindelse, at du skal være varsom, hvis du rejser med en e-cigaret – i hvert fald hvis, du gerne vil spare dig selv for unødig besvær i lufthavnen. Det er noget, du kan læse meget mere om længere nede i denne guide til dig, der rejser med en e-cigaret.

Er det første gang, du skal have din e-cigaret med på rejsen, så er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig en guide til hvad, du særligt skal være opmærksom på, når du rejser med din e-cigaret. Som sagt, så vil du dog opleve, at der er forskel på, hvorvidt du skal rejse med bil, tog, bus eller derimod skal med flyet frem til din destination.

1. Du skal sørge for korrekt opbevaring

Noget af det første, du skal sørge for at holde fokus på er, at du har en korrekt opbevaring af både din e-cigaret, men også det tilbehør, du vælger at tage med. Det kan f.eks. være, at du ønsker at medbringe et stort udvalg af e-juice til din rejse, og det er vigtigt, at det ikke ender med at løbe ud i din kuffert eller taske, da det kan ødelægge resten af kuffertens indhold.

2. Skal du gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen?

Hvis du skal gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen, så er det vigtigt, at du sørger for at have din e-cigaret såvel som dit tilbehør liggende et sted, der er let tilgængeligt. Du skal nemlig have det frem, når du skal gennem kontrollen, så de kan se hvad, det er – det er nemlig ikke alle steder, de helt har vænnet sig til at folk har e-cigaretter med på rejsen.

3. Sørg for at medbringe nok e-juice

Du skal selvfølgelig sørge for, at du har nok e-væske med, når du skal ud og rejse, så du ikke ender med at løbe tør. Det er forskelligt fra person til person hvor meget, der er behov for at medbringe, da det naturligvis også er vigtigt, at du sørger for at have nok med til hele turen.

4. Du skal have oplader og tilbehør med

Der er mange forskellige former for tilbehør og opladere til din e-cigaret – og disse skal du naturligvis sørge for at have med, når du skal ud og rejse. Det er meget forskelligt hvor meget tilbehør, som folk har investeret i til deres e-cigaret, så derfor er det også op til dig selv at vurdere hvad og hvor meget, du skal medbringe.

Share.

Leave A Reply