Seværdigheder i Hua Hin, der bare skal opleves på Thailand-ferien

0

Seværdigheder i Hua Hin er der mange af, og det er ikke underligt hvorfor det er sådan et populært feriested i Thailand for både turister, lokale og kongelige.

Hua Hin er den ældste badeby i Thailand og oprindeligt en gammel fiskerby fra 1920’erne. Dengang var det de ringe thailændere der kom til dette sted for at holde overdådige ferier og nyde Hua Hins seværdigheder. I dag er det et sted hvor både mange turister og lokale kommer for at holde ferie. Også den thailandske kongefamilie bruger store dele af året netop her for at nyde solen, stranden, naturen og den rene luft.

Du kan få mange forskellige oplevelser i Hua Hin alt fra snorkling, trekking ture, opleve det vilde dyreliv og tage på udflugter til mange andre spændende seværdigheder i, og omkring, Hua Hin.

Sam Roi Yod National Park

En af de spektakulære oplevelser i Hua Hin er den smukke Sam Roi Yod National Park. Dette sted er fuld at smukke grotter, strande, kalkstensbjerge og vådområde hvilket skulle være det bedste sted i Thailand at observerer vadefugle. Det er også et sted hvor flere fugle som normalt holder til i Sibirien, Kina og Nordeuropa kommer til i vinterhalvåret. I nationalparken er også smukke Phrayanakorn Cave hvor den nuværende konges bedstefar, Kong Rama V, har opført Phra Thinang Khuha Kharuhat som er en overdådig pavillon som er et symbol for Prachuap Khiri Khan provinsen. Et oplevelse i Hua Hin du ikke må gå glip af.

Det Flydende Marked – Damnern Saduak

Det flydende marked ligger ca. 110 km fra Hua Hin og er et sted man bliver nød til at besøge når man er i området omkring Hua Hin og Bangkok. Dette flydende marked var også kulissen for en James Bond film og det var her Roger Moore jagtede skurken i de små kanaler gennem markedet.

Det Flydende marked er en spændende seværdighed nær Hua Hin med en helt speciel atmosfære. Der handles på markedet på vandet hvor både handlende og kunder sejler rundt i små både kaldet ”long tail boat” som er en form for kano. Du kan købe mange forskellige former for frugt, grønt, kød, souvenirs og hvad hjertet ellers begærer. En udflugt i Hua Hin du ikke må gå glip af.

Koh Talu – Paradisø ved Hua Hin

Snorkling er også noget du kan gøre når du er i Hua Hin. Her er også øer du kan tage ud til for at snorkle. En af de smukkeste øer du kan besøge er den lille privatejede ø Koh Talu. Den ligger ca. 20 minutters sejlads fra fastlandet og er et sted hvor der værnes om den smukke uberørte natur. Her kan du blive fragtet ud med speedbåd og snorkle direkte fra båden og se det smukke dyreliv under vandoverfladen.

Tur på elefant-ryg

Når du er i Hua Hin, og Thailand, er det et must at ride en tur på elefanter. Oprindeligt arbejdede elefanterne i skovede hvor de fældede en stor mængde regnskov, hvilket de har fortrudt i dag. Da der ikke er meget skov tilbage som skal fældes er mange af elefanterne blevet fragtet til andre lande for at arbejde i skove der, mens størstedelen af elefanterne som er tilbage i Thailand rider med turister. Oplev denne specielle udflugter i Hua Hin og rid på elefanter gennem den smukke natur.

Du kan se mere om CC Travel, hvis det har interesse.

Share.

Leave A Reply