Sådan undgår du indbrud i boligen, når du er på ferie

0

Vil du gerne vide, hvordan du undgår at få indbrud i din bolig, når du er på ferie? I så fald er denne artikel lige noget for dig, hvor du kan læse mere om nogle af de bedste tips og tricks til indbrudssikring.

Lad vær med at skilte med din ferie på de sociale medier

Noget af det dummeste du kan gøre er at skrive på de sociale medier, at du nu rejser væk i en uges tid. Hvis dette opsnappes af en tyv, er der meget stor chance for, at han eller hun kommer forbi og stjæler en ting eller to.

Begræns dine ytringer om ferie på de sociale medier, hvis du gerne vil minimere risikoen for indbrud så meget som muligt. Du ved aldrig, hvem der læser med.

Få installeret en tyverialarm

Tyverialarmer er noget som tyve bestemt ikke kan lide. Derfor er det oplagt at installere en tyverialarm, inden du rejser mod nye eventyr. I dag er det muligt at få en tyverialarm til ganske billige penge, hvilket uden tvivl er et tilbud du bør benytte dig af.

Som alternativ kan du kontakte en låsesmed eller lignende firma, der kan hjælpe dig med privatsikring af boligen. Dit hus har flere sikkerhedsmangler end du lige skulle gå og tro. Derfor er der bestemt fordele ved at kontakte et professionelt firma til at hjælp dig med sikkerheden i din bolig.

Få dine naboer til at holde øje med dit hus

Dette råd er et af de mest effektive råd, du kan gøre brug af. Nabohjælp er en uvurderlig måde at undgå indbrud på. Flere undersøgelser har nemlig vist, at antallet af indbrud er faldet markant i de områder, hvor nabohjælp bliver brugt.

Inden du tager på ferie, kan du med fordel tage kontakt til dine naboer med henblik på at høre om de kunne være interesseret i at lave et såkaldt naboværn, hvor I hjælper hinanden med at holde øje, når I hver især er ude at rejse eller blot er væk i et par dage.

Share.

Leave A Reply