Sådan forkæler du kæresten

0

Har du gået med tanken om at forkæle din kæreste lidt ekstra? Der er mange måder at gøre det på, og det kan både være med store og små ting. Det vigtigste er, at du har tænkt over, hvad du vil give din kæreste, så der rent faktisk ligger noget kærlighed bag overraskelsen eller forkælelsen. Læs med her.

Hvem har ikke lyst til at forkæle sin kæreste, så man næsten føles som nyforelskede igen? Der er næppe mange følelser, som er bedre i kroppen, som når man virkelig gør en anden person glad, og din kæreste er formentlig den, du allerhelst vil glæde.

Tag på spaophold

Der er få ting, som går mere rent ind hos end kæreste, end når man tager hende eller ham med på et spaophold. Det er sådan et sted, I får mulighed for at slappe helt af og så endda sammen. Det giver noget ekstra til forholdet, at der er tid til at koble fra og måske tale en masse ting igennem. Måske er det netop ikke en masse alvorlig snak, som skal være i fokus, og så kan I bare nyde, at tankerne gemmes væk for en stund.

Et spaophold kan gøres på mange måder, og typisk vil der være mulighed for en overnatning med lækker morgenmad dagen efter. Det er den perfekte afslutning på nogle dejlige oplevelser sammen. Det er selvfølgelig også muligt at gøre på en enkelt dag, hvor man bruger en masse timer i lækkert vand med massage, eller hvad man ellers kan have lyst til.

Find et spaophold her.

Tag ned til varmen

Skal du tage den skridtet videre, kan du invitere din kæreste med på ferie. Det kræver ofte en masse planlægning, hvis man sammen skal blive enige om en destination, men oftest bliver begge parter glade, når det først er bestilt. Derfor er det også en stor forkælelse, hvis du ordner alt det praktiske omkring en ferie, så din kæreste bare skal læne sig tilbage og glæde sig.

Giv en lækker gave

Du kan også vælge at gå efter noget materielt, som måske alligevel har en helt særlig betydning for dig og din kæreste. Det kan være, at du har fundet et særligt smykke, du gerne vil give, eller måske skal det være en helt personlig ting, som din kæreste har fortalt, at han eller hun ønsker sig. Det vil frembringe en helt særlig glæde, hvis du har lyttet og fulgt et ønske.

Du finder Anni Lu her.

Gør forkælelsen til en hverdagsting

Generelt bør det være en opfordring, at man skruer op for forkælelsen i hverdagen. Der behøver ikke altid være en anledning til at være god mod andre, og det gælder i særdeleshed din kæreste. Tænk over, hvordan du kan gøre små ting i hverdagen, som gør din partner glad. Det kan være massage, lave lækker mad, eller hvad der lige passer ind. Nogle vælger at lave små sedler, hvor deres kæreste kan indløse forkælelsen, når det ønskes. Det kan også være mindre formelt, hvis det passer bedre til jeres temperament.

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply