Postkort fra ferien

0

Vi lever i en tid, hvor teknologien er ved at overtage mange funktioner. Det samme gælder for postkortet. Det bliver nedprioriteret at sende et personligt postkort, og ofte bliver der blot sendt et par sms’er eller e-mails fra ferien. Men findes der en mere personlig hilsen end postkortet?

Nogle traditioner er simpelthen for gode til at gå i glemmebogen. Feriepostkort skaber liv og glæde over, at man bliver betænkt med en lille hilsen fra den store verden. Og efterfølgende pryder de køleskabslågen og gør den farverig og hyggelig. Det kan være et postkort fra barnebarnet, der skriver om sine oplevelser – strandture og gode is, eller det kan være fra venner og familie som vil dele dejlige oplevelser. Heldigvis er den håndskrevne feriehilsen er ikke gået helt af mode, og for de fleste vækker det et stort smil på læben, når de finder et farverigt postkort i postkassen med en personlig, håndskrevet hilsen. Men hvad gør man for at huske at få sendt postkortet afsted?

postkort ferie

Køber du postkort og frimærker på ferien, er det en god idé at gøre det en af de første dage. Det kan tage flere uger, før postkortet når til Danmark, og hvis man udskyder indkøbet kan det ende med, at man aldrig får det gjort. Det samme gælder kortskrivningen – få det gjort med det samme, og send postkortet afsted. Så ender du ikke med at måtte tage et tomt postkort med retur til Danmark.
Alternativt kan du lave dit eget postkort og sende det, når du er tilbage i ro og mag i Danmark. Hvis du laver dit eget postkort hos en virksomhed kan du designe dit helt eget postkort med dit helt eget billede. Bliver det mere personligt, end hvis der er et billede af din familie og dig på postkortet, som du sender? Få postkort med eget tryk her.

postkort

 

Share.

Leave A Reply