Populære ferieformer i 2014

0

2014 er snart ved at gå på hæld, og det betyder, at vi skal til at gøre op med, hvilke ferieformer der har været de populæreste i 2014. Herunder kommer kystkultur.dk med vores bud på de tre populæreste ferieformer i år.

Danskerne er vilde med campingferier

Vi elsker camping og sådan er det. Vi danskere har en meget stor forkærlighed for campingferier. Og en af grundene til det skyldes, at vi elsker den hyggelige og atmosfæriske stemning, der hersker på en campingplads og lignende.

Det at koble af hjemmefra og komme ud at se noget nydt er noget vi alle kan relatere til. Det er bl.a. derfor, at interessen for camping har været stødt stigende de sidste par år. En forhandler som campingnetshop.dk har især oplevet en stigende interesse for køb af campingudstyr.

Charterferier er altid populære

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at charterferier igen er med på listen over de populæreste ferieformer. Vi danskere elsker at komme på charterferie, hvor vi kun skal have god mad og lækre strande i tankerne.

En af de største grunde til, at charterferier er så populære som de skyldes, at de ikke er så dyre som de engang har været. Du kan komme af sted for ganske få penge, hvis du for eksempel rejser lidt uden for sæsonen. Derfor forventes det også, at charterferier er med til at toppe listen igen til næste år, da der ikke forventes de store prisstigninger.

Sommerhus i det danske land

En stor del af danskerne tager også i sommerhus, når sommerferien indtræder. Derfor skal ferieformen ”sommerhus” selvfølgelig også med i denne top 3. Den helt store fordel ved sommerhus er, at det typisk ikke er så langt væk fra dit eget hjem, hvilket kan være meget praktisk. Derudover findes der også et væld af lækre sommerhusområder her i Danmark. Og når sommervejret er med os, så findes der ikke smukkere steder at holde ferie end her i Danmark.

Share.

Leave A Reply