Overvejer du at skifte mobilselskab?

0

Har du før overvejet at skifte mobilselskab, men ved ikke helt hvem du skal skifte til? Så kan det være rigtig godt at vide hvem der rent faktisk ejer hvem. For mange af de store danske teleselskaber ejer de små lavprisselskaber.

Konkurrencen er i Danmark benhård når vi snakker om mobilabonnementer. Der dukker hele tiden nye og billigere selskaber op, men faktisk er det ofte de store firmaer selv, som starter lavprisselskaber.

I Danmark er der fire store teleselskaber, men snart kun tre. De to store sleskaber Telia og Telenor, med hver 20% af markedet valgte i slutningen af 2014 at fusionere, og derfor ender de tilsammen med 40% af det danske marked når fusionen er endelig engang i 2016.

Er det derudover også netværket som gør dig tryk ved de store firmaer, så kan du sagtens vælge et billigt selskab, som benytter din tidligere udbyders netværk.

TDC er Danmarks største televirksomhed med hele 41% af det danske marked. TDC ejer udover dem selv selskaberne Telmore, M1, Fullrate, Unotel, Onfone og Dansk Kabel TV samt YouSee.

Der er altså rig mulighed for at få et billigere mobilabonnement med samme netværksforbindelse, hvis du allerede i dag anvender TDC.

3 er et af de nyere danske selskaber, og ligger da også på fjerde/tredje pladsen over de største danske teleselskaber i Danmark, med 12%. 3 ejer OiSTER, som de så til gengæld også fokusere kraftigt på.

Telenor, der snart bliver langt 100% sammen med Telia ejer i dag flere forskellige selskaber. Telenor ejer CBB mobil, Bibob, NanoMobil, One Mobil og også Canal Digital. Det er altså flere af de velkendte danske lavprisselskaber som Telenor ejer.

Til sidste har vi Telia, som der ligesom ovenstående snart bliver lagt sammen med Telenor. Telia er mere selvstændig og har ikke helt så mange lavprisselskaber på bagen som ovenstående. Telia ejer Call Me, Familietele og DLG Tele. De er altså ikke så store deres lavprisselskaber, men til gengæld er selve Telia rigtig godt etableret.

Der er altså rig mulighed for at skifte til et lavprisselskab og stadig have det samme netværk.

 

Share.

Leave A Reply