Når turen går til Thailand …

0

Thailand byder på smuk, eksotisk natur, overraskende kultunariske oplevelser og et væld af smukke strande. Når turen går til Thailand, hvor går den så hen? Vi giver dig tips til 5 forskellige rejsemål i Thailand.

Har du lyst til at rejse med en rejseleder, som kender til destinationen og dets historie, kan du booke en rejse med en rejseleder. Er du mere til individuelle rejser, men vil du gerne spares for besværet ift. booking af hoteller og så videre, er det også muligt. Stjernegaard rejser tilbyder begge dele. Find rejser til Thailand her.

1. Bangkok

Er du til magisk eventyrstemning og pulserende byliv? I Thailands hovedstad, Bangkok, finder du gyldne paladser, travle markeder og majestætiske spir af porcelæn. Byen er inddelt i 50 forskellige distrikter, så der er noget til enhver stil. Bangkok byder på alt fra luksusshopping og tempelstemning.

2. Chiang Mai

Chiang Mai er én stor natbazar. Så hvis du er til markedsstemning, prutten om priser og gode fund, er Chiang Mai helt sikkert noget for dig. Her finder du også mere end 30 templer – deriblandt Wat Phrathat Doi Suthep, som ligger på toppen af en bakketop.

3. Pattaya

Pattaya er ikke ligefrem et familieparadis. Byen er primært kendt for sit pulserende og legendariske natteliv, hvor der kan købes andet end bare våde varer. Pattaya Beach byder ligeledes på energi – med jetski og strandbarer.

4. Patong

Er du til fest og farver, så er Patong helt sikker noget for dig. Her finder du natklubber, barer og diskoteker i hobetal. Og kun få minutter derfra finder du en gylden strand, hvor der både er plads til afslapning og mere aktive aktiviteter.

5. Khao Lak

Er du til rendyrket afslapning, er Khao Lak lige noget for dig. Med sine afsondrede strande, stille nætter og familievenlige aktiviteter er byen mere rolig end andre kystrejsemål. Hvis du er glad for at dykke, er Khao Lak også lige noget for dig.

Share.

Leave A Reply