Mindsk mobilforbruget, når du er ude at rejse

0

De fleste danskere holder ferie i disse dage — eller kan se frem til at gå på ferie i de kommende uger. Det betyder, at der er mange, der er ude at rejse og nyde livert. En udlandsrejse kan dog ende med at blive dyr, hvis man ikke passer på.

En mobilregning, der er løbet løbsk, er ikke lige frem det bedste at komme hjem til. Men hvordan undgår man de dyre mobilregninger, når man kommer hjem fra ferie? Det får du et par gode råd til her. Husk, at selvom du har fundet priser på mobiler, der er billige, kan mobilen hurtigt ryge op i mange penge, hvis ikke du passer på.

Brug kun WiFi, når du er i udlandet

Når du skal ud at rejse, er det en god idé, hvis du ikke bruger din mobildata. I stedet bør du udelukkende anvende WiFi. Der er mange caféer og hoteller, der har fri WiFi, hvis blot du beder om koden. Det kræver dog (de fleste steder), at du køber noget på caféen. På dit eget hotel burde du have internetforbindelse, så det burde ikke være noget problem at få adgang der. Som regel er det inkluderet i den pris, du har betalt for overnatning på hotellet.

Brug kun din telefon i nødstilfælde

Skriv eller ring kun i nødstilfælde — og sørg for at sætte dig ind i de regler, der er i landet. Altså, hvad det koster for dig at skrive og ringe fra det pågældende land. Det kan du finde ud af på nettet.

Husk at slukke for mobilnetværket

Det er dumt at rende rundt med en telefon, der er koblet til mobilnetværket. Sørg derfor for altid at slukke din mobildata, hvis du eksempelvis skal bruge telefonen til at tage billeder. Det kan hurtigt løbe op i mange penge, og derfor bør du altid være opmærksom på, at din telefon er på flytilstand. Skal du bruge Google Maps, kan du hente et offline map, når du er koblet til en WiFi-forbindelse.

Share.

Leave A Reply