Ligger dit vintertøj også på loftet?

0

Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen – i hvert fald lige om lidt. Snart banker vinteren på døren, og så er det for alvor tid til at finde det varme tøj frem. Selvom vinteren kan være en kold og kedelig affære, behøver det langt fra at være tilfældet med din garderobe. Dit tøj kan nemlig stadig både være farverigt og moderne, selvom kalenderen siger december, januar eller februar. Her på siden kan du finde inspiration til tøj og sko, du bør have i din vintergarderobe.

  1. Vinterjakken:

Vinterjakken er en essentiel del af beklædningen, når temperaturen begynder at falde. En vinterjakke holder dig varm, når du er ude, og sørger samtidig for, at du er komfortabelt klædt på i al slags vind og vejr. Find en vinterjakke med en god foring, ligesom du også med fordel kan vælge en lang model, hvis du vil undgå at fryse på dine ben.

Men en vinterjakke er meget mere en bare en praktisk jakke. Jakken er nemlig det første, vi lægger mærke til, når vi er ude, og det er derfor også vigtigt at finde en jakke, der passer til din personlige stil. Eksempelvis kan du vælge en jakke i et moderne design eller print, eller du kan fremhæve din talje med et smart bindebånd. Du kan også finde en jakke i et enkelt og tidløs design, så du har en jakke, du kan få glæde af i mange år.

Klædt godt på fra top til tå

Foruden den nødvendige vinterjakke er det også vigtigt med en beklædning, der kan holde dig varm indendørs.

  1. Striktrøjen:

Du kan ikke have for mange striktrøjer i din vintergaberobe. Striktrøjer er særligt bløde og varme, og de findes selvfølgelig i forskellige eksklusive designs. Nogle striktrøjer findes med høj hals og andre med flæsede ærmer. Derudover passer striktrøjer til ethvert outfit, og du kan hurtigt style din trøje på nye måder. Tag eksempelvis en strik på til et par lækre jeans, eller brug den over en feminin kjole. Mulighederne er mange med en strik, og du kan bruge den til enhver anledning. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på at have en trøje, der er både praktisk og trendy. Striktrøjer er tilmed på højeste mode lige nu, og derfor kan du være både afslappende og moderne, når du holder varmen i en strik.

  1. Vintersko:

Endelig er det også vigtigt med et par gode vintersko, så du undgår at fryse din fødder. Drop tankerne om, at vintersko er alt for store støvler med tykt inderfor og kraftige snørebånd, der er mere praktiske end de er kønne. Vintersko findes nemlig i lækre designs, og der findes alt fra lange støvler og ankelstøvler til sko uden skaft og plateausko. Find den model, der passer dig, og vær klædt godt klædt på fra top til tå.

Hos Loftet finder du eksempelvis altid de sidst nyeste tendenser inden for tøj og sko. Besøg hjemmesiden her, og find det du mangler til din vintergaderobe.

Share.

Leave A Reply