Kroophold i Jylland

0

Selvom det lyder sådan lidt gammeldags, er det i Danmark utroligt populært at tage på kroophold. Og det er ikke kun egnet til par, der skal passe og pleje den romantiske gnist. Du kan snildt tage de små med på kro, der vil elske at komme på en anderledes ferie, end de måske er vant til.

At tage på ferie i Danmark behøver ikke at være kedeligt. Det er ikke altid, at vejret er lige spændende, men dagene bliver jo, som du gør dem til. Og med den smukke natur og de mange aktiviteter rundt omkring i landet er Danmark jo faktisk slet ikke så tosset igen.

Når det gælder kroophold, er der rigtig mange danskere, der vælger at tage et smut til Jylland. Jylland bugner med både små og store kroer, der alle stråler på sin egen charmerende måde.

Selvom du måske er bosat på Fyn, Sjælland eller øerne, bør du stadig stærkt overveje, om ikke familien eller du og din partners kroophold skal gå til Jylland. Du vil i hvert fald ikke komme til at fortryde det, hvis du vælger et ophold på den jyske hede.

På toppen af Danmark

Hvor i Jylland I vælger at slå jer ned, kommer selvfølgelig helt an på, hvad I gerne vil opleve, og hvor langt I har lyst til at rejse for at komme dertil.

Der er eksempelvis intet, der holder jer fra at tage en tur på toppen af Danmark til en af landets absolut smukkeste og mest charmerende byer – nemlig Skagen. Her er der mange mennesker, både danskere og turister, der hvert år bruger en uge eller to i løbet af sommeren. Så det vil også være et kvalificeret bud på en lokation til dit kroophold i Jylland.

Tæt på grænsen

Du kan jo også vælge at køre i den modsatte retning – nemlig sydpå. Den idyl og charme som du finder i Sønderjylland, finder du ikke nogle andre steder i landet. Her er der altid ro på, og alle de lokale tager en ting af gangen.

Så hvis du drager på kroophold for at koble fra og stresse af, bør du nok nærmere kigge på kroer tæt ved grænsen i stedet for i feriebyerne. De sønderjyske kroer er i en liga for sig selv, og du bør ikke snyde dig selv for den oplevelse.

Et utal af aktiviteter

Næsten ligegyldigt hvor i Jylland du vælger at slå dig ned, enten sammen med din partner eller familien, kan du finde et utal af aktiviteter i nærheden.

I kan leje cykler og drage ud på de små landeveje med madpakker i cykelkurven, tage en tur til Legoland eller Lalandia, som man sagtens kan besøge uden at bo i deres hytter eller værelser, eller I kan tage på dagsudflugter til Tyskland eller nogle af de mange små øer, der ligger ud for den jyske vestkyst.

Shoppingtur i storbyerne

Kløer det i fingrene for at få lov til at svinge dankortet, kan I også tage en tur til en af de større byer i Jylland, det være sig måske Aarhus eller Aalborg.

Her er der bunker af butikker og shoppingmuligheder, og i pauserne kan I hoppe ind på en af de små hyggelige caféer og få en god frokost eller en opkvikkende kop kaffe.

Book et værelse med det samme

Har du besluttet dig for, at det er det, du vil, er der ingen grund til at vente med at bestille. Hvis du savner inspiration til at finde den helt rigtige kro, kan du eksempelvis klikke dig ind her for at se de mange muligheder, du har for at finde det perfekte kroophold i Jylland.

Share.

Leave A Reply