Kan det betale sig at lease min næste bil?

0

Det kan være meget svært at finde hoved og hale i det store marked for leasing. Der er mange ting, du skal læse op på, der er flere forskellige typer af leasing og der er generelt mange ting, der kan være med til at skabe forvirring. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at du skal give op og ikke skal lease din næste bil. Hvis du går med overvejelserne om det, men ikke rigtigt kan finde ud af, om det er det rigtige at gøre, så kan du finde ud af det i denne artikel, hvor vi vil forsøge at guide dig til at finde ud af, om det er det rette for dig at lease din næste bil i stedet for at købe den.

 

Ikke alle biler egner sig til leasing

Først og fremmest, så skal du naturligvis være klar over, at det ikke er alle biler, der egner sig til leasing. Hvis du ønsker at investere i en meget billig bil, som oven i købet også er brugt og måske endda er noget, der vil kunne købes kontant, hvis man bruger tid på at spare lidt op, så er der naturligvis ikke nogen grund til, at begynde at spekulere på, om det kan betale sig at lease den. Hvis du derimod er på jagt efter en spritny bil, som dermed også har en højere værdi, så kan det oftest godt betale sig for dig at lease den, uanset om der er tale om en Kia Rio eller du derimod har intentioner om at berige dig selv med en lækker Audi.

Hvilken form for leasing skal jeg vælge?

Langt de fleste danskere ender med at købe deres bil fremfor at lease den, fordi de ikke rigtigt kan finde ud af, hvilken form for leasing, der er den bedste for deres vedkommende. Der findes rigtig mange forskellige typer af leasing, som man kan tage op til overvejelse, så derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilken type af leasing, der er mest fordelagtig til dem bil og den aftale, man drømmer om. Oftest kan det dog bedst betale sig for dig at gøre brug af privatleasing, medmindre du har muligheden for at bruge erhvervsleasing gennem det sted, hvor du er ansat. I nogle tilfælde er du dog bedre stillet med flexleasing, hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Hvornår er flexleasing det rette valg?

Flexleasing bliver mere og mere udbredt her i Danmark, hvilket primært skyldes, at det er en form for leasing, der tillader dig at betale bilens registreringsafgift over tid, så du dermed ikke skal betale bilens fulde værdi, når den kommer på plader. Derfor kan du også godt regne ud, at en sådan form for leasing egner sig meget bedre til McLaren leasing fremfor f.eks. leasing af en Peugeot 208, som ikke har nogen synderligt høj værdi sammenlignet med en McLaren eller blot en Audi A7 eller en BMW 6-serie. Derfor er flexleasing også rette valg ved dyrere biler. Her kan du se et kæmpe udvalg af leasingbiler.

Share.

Leave A Reply