Inspiration til 3 romantiske storbyferier

0

Trænger dig og din partner til en romantisk ferie i en skøn storby? Storbyer er perfekte steder til parferier. Her er der fart over feltet, romantiske hjørner og masser at opleve med den, du elsker. Uanset om I er afsted i en uge eller blot en weekend, oplevelsen være én, I aldrig vil glemme. Så overvejer I snart at tage af sted fra den kedelige og travle hverdag, kommer her tre bud på romantiske storbyferier for to.

København

Den danske hovedstad er et oplagt sted at tage til på en romantisk weekend. I behøver ikke ligeledes ikke at bruge penge på en flyvetur, men kan nøjes med at tage bilen eller toget til den flotte by. København har meget at byde på – også når det kommer til romantiske ferier. Om dagen vil dig og din partner have muligheden for at slentre op og ned på Strøget, besøge spændende museer og tage på en skøn kanalrundfart. Når I er trætte efter dagsturene, kan I tage et smut hjem på hotellet og hvile jer inden aftenens begivenheder. Sørg for at vælge et hotel i midtbyen såsom Wakeup Copenhagen eller Copenhagen Admiral Hotel, hvis I for alvor ønsker at se romantiske rammer. Om aftenen er der desuden et væld af restauranter at vælge imellem. Forkæl blandt andet din mand med et besøg på Chai Shai, der laver mad fra det indiske/pakistanske køkken. Find restauranten her. Slut dagen af med en teater- eller biograftur eller en hyggeaften på en af byens flotte cocktailbarer.

Prag

Er lommerne ikke så dybe, kan I ligeledes vælge at tage på en forlænget weekend til den tjekkiske hovedstad, Prag. Her er både hoteller og ikke mindst maden fantastisk billig, så I ikke skal skrabe det store budget sammen. Middelalderlige bygninger, smalle gyder og smukke renæssancepaladser kan endvidere opleves og nydes i denne gamle hovedstad. Savner I fransk charme, kan I desuden tilmed se en mindre kopi af Eiffeltårnet, som ligger på Prags højeste punkt, og som kan nås via byens kabelbane.

Amsterdam

Holder I begge af kunst og smukke kanaler, er indlæggets sidste bud på en romantisk storby måske noget for jer. Den hollandske hovedstad har mangt og meget at byde på, og I byen finder du blandt andet nogle af verdens mest kendte kunstmuseer. Amsterdam er desuden heller ikke alt for stor, så det dermed ikke bliver en stressende oplevelse at gå rundt i byens interessante gader. I kan også vælge at hoppe på en cykel for at joine de mange cyklister, som suser over kanalerne. For at holde ordentligt øje med tiden, imens I er afsted, kan du ligeledes overveje at give din mand et Apple watch i fødselsdagsgave. Tag et billede på en af de mange søde broer og besøg et af byens spændende markeder, herunder det mest romantiske: det flydende blomstermarked.

Share.

Leave A Reply