Ideer til, hvad du kan gøre med dine feriebilleder

0

Når du er på ferie, tager du sikkert rigtig mange billeder, men problemet er ofte at feriebillederne aldrig rigtig bliver vist eller brugt til noget, andet end måske spredt på Facebook. Her får du lidt forskellige forslag til hvad du kan brude netop dine feriebilleder til.

Lav et blogindlæg

En af de bedste måder at genskabe din ferie på er at lave et blogindlæg, kombinere fotos med historier og ord for at give det mere kontekst. Har du ikke en blog? Ingen problemer! Det er meget nemt at oprette en gratis blog på websteder som WordPress. Hvis en blog lyder som for meget, tilbyder Adobe Spark et gratis, meget intuitivt format til hurtigt at oprette en rejse blog med ord og billeder.

Opret et online diasshow

Et online diasshow en anden måde at lave en digital præsentation af dine fotos på. Upload dine billeder til en online diasshow maker, f.eks. Pholody, vælg baggrundsmusik, og del eller download diasshowet.

Alternativt kan du også gøre dine yndlingsferiebilleder til screensaver-slideshows eller desktop-baggrunde til din bærbare computer eller mobiltelefon. Sådan oprettes en simpel diasshow i Lightroom er en anden måde at gøre det på.

Udskriv en fotobog, scrapbog eller fotoalbum

Nogle billeder ser bare bedre ud, når de printes. Overvej at udskrive dine billeder og sammensætte nogle af dem til en bog.

Lav et postkort eller takkekort

Et godt Feriebilleder er ofte det perfekte motiv til et unikt takkekort eller postkort. Husk at du kan skrive en skæg, sød eller betænksom tekst på billedet.

Hvis du er en professionel eller dygtig amatør fotograf, kan du endda bruge disse postkort som en form for visitkort og uddele dem til nysgerrige forbipasserende, der vil vide, hvor de kan se flere af dine billeder – og det er selvfølgelig på det blogindlæg eller online diasshow som du OGSÅ har lavet med dine feriebilleder.

 

Share.

Leave A Reply