Hvordan du finder det gode rejse glattejern?

0

Hvis du rejser meget om året i form af arbejde eller fornøjelse, så har du sikkert også behov for et godt mini glattejern til rejsen korrekt?

Det er nemligt vigtigt, at have det gode glattejern med, og især i den gode størrelse der ikke fylder alverden. Det er heldigvis hvad et af de gode kvalitets rejse glattejern byder på, for forskellen mellem den gode kvalitet og den dårlige, er afgørende for at bevare det sunde hår.

Der er mange ting at tage højde for, når man skal finde et godt glattejern, for du vil ikke ødelægge dit hår, og her er prisen absolut ikke det bedste udgangspunkt for at vælge sit glattejern.

Vælg den gode kvalitet der som regel koster lidt mere, men så får du også gode egenskaber som selvsluk automatik, hurtig opvarmning, korrekt ensartet temperatur og ikke mindst, gode overfladebehandlet keramiske plader for hårets skyld.

Vælg det rigtige rejse glattejern

Billige glattejern har ofte en ret dårlig overflde af stål fremfor den keramiske belægning, hvilket er med til at give den langsomme og ikke særlig gode fordeling af varme. Det betyder for håret, at glatningen bliver ujævn, samtidig med, at du kommer til at brænde håret alt for meget mange steder, og det er dræbende for hårrødderne. Derfor, er det altid en god ide at se på købet af et godt glattejern som en investering. Hvis du køber det bedre kvalitet for hårets skyld, så bruger du også mindre på at afhjælpe skader, og derved har du gjort en god investering og sparet penge.

Vælg altid et glattejern med keramisk overflade, som du heldigvis finder ved rigtige mange gode brands som HH Simonsen, GHD m.m. Et eksempel på et rigtigt godt mini jern i den billige gode ende, er OBH Nordica mini glattejern som dette, der godt nok taget 1 minut om at varme, men giver den gode varme fordeling med keramisk belægning og konstant temperatur på 185 grader.

Vælg også altid et glattejern der har en hurtig opvarmningstid, og helst et hvor du ikke får varmegrader justering med, for omkring 180-190 grader er det perfekte, så hvorfor udsætte sig selv for at bruge andet end det optimale.

Størrelsen af et rejse glattejern er selvfølgelig vigtigt, for det skal jo helst fylde mindst muligt i kufferten. Her skal du så bare vælge et af de små modeller der indeholder de nævnte egenskaber, og så store plader som muligt indenfor den lille størrelse.

Holder mini styleren lang tid?

Det er svært at spå om levetiden på et glattejern, men du skal nok regne med at levetiden ligger på et par år, hvis det bruges ofte. Det information kan du bruge i beregningen af, hvilket pris du vil bruge, for som sagt, det er en investering og her er afskrivningsfaktoren jo også noget man skal have med – Pris er altid en vigtig faktor, for de fleste lever på et budget, det skal bare ikke være den afgørende faktor for valg af fladjernet.

Share.

Leave A Reply