Hvad med et hyggeligt weekendophold på Fyn?

0

Fyn er fin. Sådan lyder devisen, og vi kan ikke andet, end at tilkendegive vores enighed. Og mere end det. For Fyn er nemlig fin. Fyn er et fantastisk, smukt sted med skøn natur, dejlige strande og smukke skove. Så hvorfor egentlig ikke tage på et hyggeligt weekendophold på Fyn? Her får du et par gode forslag til hvor på Fyn, du bør spendere en weekend.

Middelfart

Middelfart er em købstad på Fyn, der har omkring 15.000 indbyggere. Det gør byen til en af de større på Fyn. Byen ligger placeret mellem Lillebæltsbroen og Den gamle Lillebæltsbro, hvorfor det er let at komme til Middelfart fra Jylland.

Samtidig har Middelfart en smuk natur, flotte bygninger og spændende oplevelser for hele familien. Middelfart Havn og Marina er især et besøg værd, når det er sommer. Med flot udsigt over vandet og mange, skønne spisesteder og små caféer er det det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag i sin sommerferie.

Vælger du et weekendophold i Middelfart, bør du oveveje Hindsgavl Slot. Læs mere om weekendophold på Hindsgavl Slot her. Selve slottet er over 800 år gammelt, og ligger lige midt i den fynske natur. Alene dét er et besøg til Middelfart værd. Vi anbefaler dog, at du samtidig får lidt mere af byen med, hvis du vælger at slå et smut forbi disse kanter.

Kerteminde

Hvis du er til et romantisk weekendophold, så er Kerteminde det bedste sted at få det hele til at gå op i en højere enhed. Den smukke, gamle købstad, hvis historie strækker sig mere end 1050 år tilbage, har alt, hvad der skal til for den fuldendte, romantiske weekend.

Med industrihavn, lystbådshavn og den nyligt opførte renæssancehavn som midtpunkt er byen det oplagte sted til et romantisk, hvor man sagtens kan få en weekend til at gå trods byens størrelse. Er I til en tur i vandet, så har byen mange bademuligheder. Generelt skelnes der mellem to strande; Nord- og Sydstranden, hvor førstnævnte er kendt for at være forbeholdt turister, og sidstnævnte henvender sig mere til lokale.

Byen har mange muligheder for overnatning i form af Købmandsgårdens Bed and Breakfast, Tornøes Hotel og de mange hyggelige ferielejligheder. Vil I have noget at spise, er der mange små caféer, restauranter og hyggelige udskænkningssteder, hvor man kan nyde en kold øl i godt selskab.

Vil du have flere ferietips til, hvor I Danmark du kan tage på ferie? Så se her.

Share.

Leave A Reply