Guide til en god tur i sommerhuset

0

Vi kender det alle sammen. Endelig har man ferie og skal nyde en uges ren afslapning i sommerhuset med familien, men der skal lige pakkes og planlægges først! Er man en større familie og har husdyr, er der kun ekstra ting at tænke på. I denne artikel får du nogle tips og ideer til, hvordan du kan få en skøn og aktiv uge både med husdyr og familie.

Dette skal du medbringe til dine husdyr

Hvis du skal have din hund eller kat med i sommerhus, er det vigtigt, at de får en lige så skøn uge som dig selv. Dine husdyr elsker at være der, hvor du er, men der stadig en del, som skal medbringes, før de kan få en helt perfekt uge.

Foder og godbidder
Noget af det vigtigste, du skal medbringe, er foder. Mange husdyr har ofte bedst af foder tiltænkt deres race, selvom de rigtig gerne vil spise vores rester. Dette skyldes, at mange dyr langt fra kan tåle alle de ting, vi spiser. Samtidig sikrer du dig, at de får de vitaminer og den næring, de har brug for.

Lige som som vi elsker slik og søde sager, så sætter vores dyr også pris på noget lækkert engang i mellem. Medbring derfor ekstra mange godbidder og forkæl dit husdyr i ferien.

Hundesnor og legetøj

Hunde elsker at blive både luftet og aktiveret. Hvis du er på ferie i et ukendt område, er det vigtigt, at du har medbragt en god hundesnor, så din hund ikke pludselig løber fra dig og ud foran en bil eller hen til andre hunde.

Medbring også gerne nogle bolde, så du kan lege med din hund, hvis sommerhuset har en tilhørende have, eller der er et grønt område i nærheden.

Klik her og find både foder og legetøj til dine husdyr, så de også kan få en god tur i sommerhuset.

Tag din familie med på cykeltur

En cykeltur er både en sjov og aktiv måde at være sammen med familien på. Alle kan være med, og man får set og nydt det område, man besøger. Nedenfor kan du læse, hvad du skal huske at medbringe på turen, hvad enten du har familien med eller tager en tur på racercyklen alene.

Husk cykelhjelmen

Hvis du planlægger en cykeltur, er det rigtig vigtigt at medbringe cykelhjelme til hele familien. Der skulle nødigt ske dig eller din familie noget alvorligt på ferien, så husk derfor sikkerheden både til store og til små.

Husk cykelsko, hvis du har en racercykel

Har du en racercykel, skal du huske at medbringe cykelsko. Det ville være træls at glemme disse, da almindelige sko ikke passer til denne type cykel.

Hos Buhl cykler kan du se det store udvalg af cykelhjelme til både børn og voksne samt en masse forskelligt udstyr, hvis du skal have en tur på din racercykel. 

Share.

Leave A Reply