Gode råd når du skal på kør-selv-ferie

0

Er du så heldig, at du skal på kør-selv-ferie i nærmeste fremtid? I dette indlæg får du en række gode råd, du kan lade dig inspirere af.

Sørg for at vælge den helt rette autostol til dit barnautostol

Rigtig mange forældre er desværre ikke klar over, hvor stor en rolle autostolen spiller for barnets sikkerhed under køreturen. Denne uvidenhed om autostole er meget foruroligende, da en forkert autostol højst sandsynligt vil betyde døden fremfor overlevelse.

Og ja. Det kan godt lyde makabert, men som forælder er du nødt til at se realiteterne i øjnene. Det er trods alt dit barns sikkerhed, der er tale om.

Når du skal vælge den rette autostol, er det en meget god ide at søge noget information på internettet, inden du besøger en butik. Hvilke gode råd bliver der skrevet om? Hvilke mærker har vundet bedst i test og er mest sikre?

Når du har brugt lidt tid på at søge information, er det blevet tid til at tage fat i en forhandler. Forhandleren skulle meget gerne have et større kendskab til autostole end dig selv, hvorfor du med fordel kan spørge ham eller hende til råds også.  Hvis du gerne vil i kontakt med en autostolforhandler på nettet, er du meget velkommen til at se mere her.

Sørg for at få bilen tjekket hos en mekaniker INDEN du tager af sted

Da det er bilen, der skal sørge for, at du kommer fra A til B, er det uhyre vigtigt, at den fungere som den skal. Derfor er det en god ide at lægge vejen forbi mekanikeren en lille uge inden afrejse med henblik på at få gået den efter i sømmene.

Der er faktisk mange mennesker som tager på kør-selv-ferie, men ikke vælger at få tjekket bilen inden, hvorfor de efter et par dages kørsel er strandet nede i Sydtyskland.

Dette scenarie kunne være undgået ved at få bilen gået efter for fejl og mangler, inden du startede nøglen og kørte af sted. Hvis du vil være på den helt sikre side, så sørger du for at få tjekket bilen tre uger inden afrejse. På den måde har mekanikeren tid til at rette eventuelle fejl, inden du tager af sted.

Hvis du efter tjekket finder ud af, at du skal ud og investere i ny bil – eller bare leder efter en ny, lækker bil til familien. Så kan du finde nogle gode familievenlige bud her.

 

Share.

Leave A Reply