Forkæl dig selv med den bedste vinoplevelse

0

Er du typen, hvor kun det allerbedste er godt nok? Går du op i luksus, vin og kvalitetsprodukter? Så læs med her. Vi vil nemlig her give dig et rigtig godt tip til, hvordan du kan få den bedste vinoplevelse.

Vinglasset der ændrer vinoplevelsen

Når du skal vælge vin, så er dét at vælge det rette vinglas faktisk lige så vigtigt som at vælge selve vinen. Vinglasset er af afgørende betydning for, hvordan din vinoplevelse bliver – det gælder både smagen, æstetikken og følelsen af kvalitet. Når du skal vælge det perfekte glas, så er det jo en sand jungle. Der er rigtig mange glas at vælge i mellem. Derfor har vi lavet lidt ’research’ for dig, så du trygt kan købe de rette vinglas.

 

Èt glas er over dem alle

I en stor vinsmagning, som det tyske magasin Stern lavede for nogle år siden, var konklusionen entydig: Det bedste glas er det østrigske Zalto glas. Vi har efterfølgende købt nogle glas gennem det danske firma Zaltify, så vi selv kunne teste disse glas. Og vi må bare sige: Vi kan varmt anbefale disse Zalto glas. Det giver en helt ny og forbedret vinsmag, og designet gør, at de passer perfekt ind til ethvert hjem med fokus på stil og eksklusivitet.

 

Hvorfor Zalto?

Zalto er en østrigsk glasproducent, der har rødder tilbage til venetianske traditioner. Zalto har ét fokus: Teknisk perfektion og elegant, stilet og eksklusivt design. Glassene er mundblæste af det pureste blyfri krystal. De er meget tynde, som giver en nærmest ’svævende’ fornemmelse. Du kan sågar sætte glassene ind i opvaskemaskinen, hvilket gør dem ekstremt anvendelige.

Vores favoritglas er Zalto Bourgougne glasset. Det har et meget pompøst design. Det giver en meget fin kontrast i mellem en stor skål, hvor vinen rigtig kan aromatiseres, og hvor nuancerne kan sættes i spil, samtidig med at stilken gør glasset meget tyndt, fint og luksuriøst. Og det bedste af det hele er, at der kan være knap en liter i glasset – det er altså mere end en almindelig flaske vin.

Endelig så formår Zalto glassene at fremhæve smagen utrolig fint. Du oplever altså den bedste smag med disse glas. Samtidig giver glassene dig en fornemmelse af lethed, finesse og kvalitet.

 

Zalto bliver et samlingspunkt

Glas kan ikke give en god vinoplevelse alene – det er klart. Det handler om at nyde din yndligsvin i det bedste selskab. Her har Zalto glassene også en fordel – de giver dig og dine venner noget at snakke om, fordi glassene er meget specielle og unikke. Samtidig oplevede vi, at når du inviterer venner på besøg og serverer vinen i Zalto glassene, så giver det helt automatisk respekt og anerkendelse.

Husk: Den gode vinoplevelse handler om nydelse, forkælelse og godt samvær. Det giver ingen mening at bruge mange penge på en god vin, hvis du ikke har det rette udstyr til at præsentere vinen på bedste vis. En god vinoplevelse starter med et Zalto glas. Det sætter scenen for hygge, gode snakke og den gode vinsmag.

Share.

Leave A Reply