Find sommertøjet ud fra din kropstype som kvinde

0

Din kroptype bestemmer dit tøj valg som kvinde og det er noget, man som kvinde må forholde sig til. For kvinder er skønhedsidealet et umuligt ideal at leve op til engang imellem, for kravene til hvordan du skal se ud er ret omskiftelige, men en ting ligger som regel altid fast, og det er, at du skal være smuk og slank for det sender et signal om, at man er en kvinde med styr på tingene.

Vi kan ikke alle være super slanke, tynde og ligne topmodeller, men vi kan dog fremhæve vores bedste sider på bedste måde med hvordan vores påklædning ser ud. Moden ændrer sig hele tiden, og ret tit skifter den til at skulle passe forskellige dele af kroppen som vi skal fremhæve. Den ene dag er det taljen som skal fremhæves, den næste dag er det en anden kropsdel osv.

Find sommertøjet ud fra din kropstype som kvinde, ved at erkende at det ikke er alt af de forskellige tøj dele passer os alle. F.eks. det store udvalg af bikinier eller badedragter til kvinder varierer fra kvinde til kvinde, da vi er forskellige skabt, og på grund af det, vil nogle ting ikke se godt ud på os alt afhængig af kropstypen vi nu har, så derfor skal du teste din kropstype med nedenstående tips.

V-Form

Hvis man har brede skuldre, smalle hofter og et store bryster er man v formet. Dette gør at du kommer til at se meget større ud end du egentlig er, og kunsten her er at fremhæve din lille numse, smalle hofter og dine ben.

Dette gør du ved at skabe en balance mellem overkrop og underkroppen på en feminin måde. Brug modetøj som helst har en dyb v-hals til at få din barm til at se mindre ud.

Brug stramme leggings eller måske et par fede Gestuz læderbukser til at fremhæve din numse, og undgå altid at gå med vide bukser da sådanne vil få dig til at fremstå større end du er. Det samme gør sig gældende med store trøjer som f.eks. striktøjer som gør din overkrop endnu større, ligesom stropper nok også er bedst at undgå, da det får blikket til at se på dine skuldre. En stilfuld stram kjole som viser dine ynder, kan gå an.

Æbleformet

Det er nok velkendt men problem området ved at have æbleform er din mave, og de fleste kender jo til problemet med at finde et par gode jeans der både sidder, og ikke er for store.

Du kan få skabt denne effekt med en top som sidder løst om maven og er lang nok til at dække henover. Øverst skal blusen så tiltrække opmærksomheden med en udskæring, og blusen skal sidde tæt om brystpartiet eller har nogle detaljer der fanger blikket.

Af bukser skal du vælge et par bukser som hverken er lav taljet eller høj taljet og har en bred linning. I ben vælger du vide ben da det vil skabe en dejlig harmoni til din kropstype.

Du tilsætter et par sko med høj hæl, som vil give din krop et udtryk af at være længere og hvis du har et dejligt brystparti, så vælg en bh som skubber dine bryster opad da det vil skabe en god visuel effekt.

Pæreformet

Hvis du er pæreformet er dit store problem område numsen og dine lår. Da dette er problem området, skal du fremhæve overkroppen ligegyldigt om du har små eller store bryster, så skal det øverste del at kroppen tildeles opmærksomhed så der bliver skabt en balance mellem skuldrene og hofterne.

Hvis vejret er til en jakke, hvilket det jo tit er i Danmark, så vælg jakke som står åbent hvilket vil give din krop udtryk af en lidt lodret linje. Indenunder vælger du en let top med god halsudskæring som trækker blikket opad fremfor at fæstne sig på hofterne.

Share.

Leave A Reply