Ferie på to hjul

0

Vi kender alle sammen begrebet cykelferie. Det er for de aktive og eventyrlystne, der elsker at opdage nye ting og sove på campingpladser eller i det fri. Denne type ferie kan selvfølgelig også tages på en knallert eller motorcykel. Der kan være flere grunde til at vælge en motor frem for pedalerne. Eksempelvis kan man på knallert eller MC nå længere omkring. Det kan også være, at du ikke har fysikken til at cykle 30-40 km hver dag. Sidst men ikke mindst vil denne type ferie være oplagt for knallert- og MC-klubber.

Husk det praktiske

En ferie på to hjul kan enten være nøje planlagt eller man kan tage det som det kommer. Hvis i er langt væk hjemmefra og er en større gruppe, kan det være en god idé at have booket sovepladser på forhånd. Det er træls at bruge sin ferie på at finde et sted at sove i stedet for at sidde omkring bålet med en kold øl eller sodavand. Ud over overnatning, skal der selvfølgelig også være styr på maskinerne. Før afrejse skal de klargøres, så der ikke opstår uventede forsinkelser. Hvis din maskine ser ud til at skulle have skiftet et eller andet, så gælder det om at få det gjort inden afrejse. Heldigvis kan du bestille alt hvad du skal bruge på nettet. Klik på linket og se et stort udvalg af reservedele på kgi.dk.

Det kan selvfølgelig også anbefales, at have nogle af de mest gængse reservedele og lidt værktøj med på turen. Det kan spare jer for meget tid, hvis uheldet er ude.

En tur til udlandet?

Hvis denne type ferie lyder som noget for dig, så kan du også overveje at tage turen til udlandet. Mange motorcyklister tager til Tyskland for at køre i de smukke bjerge. Her er der både køretekniske udfordringer, flot natur og ikke mindst godt samvær med de mange andre. Denne tur vil uden tvivl være en kæmpe oplevelse, uanset om du har kørt længe eller lige er begyndt. Ture til udlandet egner sig dog bedst til MC’er og ikke knallerter. Dog skal det være helt op til dig at vurdere.

Forhåbentlig har denne artikel fået dig til at overveje en ferie på to hjul. Uanset om du skal på knallertferie med efterskoledrengene eller til Tyskland på MC, så er følelsen af frihed noget i vil huske og nok også blive afhængige af. Husk at køre ordenligt og passe på hinanden!

Share.

Leave A Reply