Ferie på Mallorca? Det kan du lave!

0

Skal du på ferie på Mallorca, men er i tvivl om, hvad du skal du lave (ud over at slikke sol selvfølgelig)? Fortvivl ej mere. Her finder du nemlig en mini-guide til aktiviteter på Mallorca. Du bør især læse med, hvis du godt kan lide at bevæge dig og gå på opdagelse.

Hiking i bjergene

Mallorca er en perfekt ø at hike på. Her finder du et væld af flotte bjergstier og udsigter, der helt sikkert er værd at gå efter. Hvis du er nybegynder i forhold til at hike på Mallorca, så kan det anbefales at alliere dig med en lokal guide. På den måde kan du få de bedste insidertips til, hvor det er bedst at vandre.

Husk vandrerygsækken

Hvis du skal vandre i længere tid, kan det anbefales at medbringe en vandrerygsæk. I den kan du opbevare mad, ekstra tøj, kort, GPS og vigtigst af alt: Væske. Når du vandrer, er det uhyre vigtigt at få tilført kroppen væske, så du ikke dehydrerer. Det er især vigtigt på en ø som Mallorca, hvor temperaturerne hurtigt sniger sig op over 25 grader.

Klik her hvis du vil have hjælp til valg af vandrerygsæk.

 

Cykling langs kysten

Mallorca er et sandt cykelmekka. Her finder du nogle af verdens bedste ruter og bjerge at træne på. Derfor skal denne aktivitet selvfølgelig også nævnes her på siden. Hvis du ikke selv har mulighed for at få din cykel med, så skal du vide, at du snildt kan leje en på øen. Der findes nemlig massevis af cykeludlejningsfirmaer, hvor du hurtigt og nemt kan leje en cykel for et par dage – eller hvor lang tid du nu ønsker at cykle rundt på øen.

 

Gå på opdagelse i Palma

Hvis du godt kan lide historie, kultur og de lidt større seværdigheder, så er et besøg i Palma by lige noget for dig. Her finder du nemlig en masse attraktioner og seværdigheder, der er værd at se nærmere på. Især den store katedral midt i byen er et besøg værd. Husk at få ladet kameraet op, så du kan tage nogle gode billeder af de ting du ser.

Læs også EB.dks artikel der handler om de bedste tips til Palma de Mallorca.

Share.

Leave A Reply