En mindeværdig bryllupsgave indenfor rejser? Find inspiration her

0

Hvis du eller i står og mangler en mindeværdig bryllupsgave, så kunne du overveje mulighederne indenfor rejser, hvad end det er et kropophold, hotel overnatning eller måske mere kreative ideer.

Bryllupper ligger ret ofte lige nu, og derfor skal mange af os måske med som gæst, hvilket kræver den gode gave. Der bliver hvert år givet for ca. 1 milliard kroner i bryllupsgaver, hvilket er kommet frem af en undersøgelse Nordea fik gennemført.

Så hvis du skal give en gave, så overvej mulighederne indenfor rejser som du kan læse mere om nedenfor. Hvis du søger ideer indenfor alle kategorier, så kan du se et kæmpe udvalg af forskellige bryllups gaveideer på siden her.

Hvorfor en rejse gaveide som den mindeværdige bryllupsgave?

Der er godt nok forskel på beløb som vi giver for, hvilket jo er ret logisk. En undersøgelse viste at gennemsnitsbeløbet fra forældre er på 4000 kr. selvom det dog er med stor variation, at beløbet er fundet. Familiemedlemmer giver for ca. 500 kr. og andre ligger i snit imellem 270 til 460 kr.

Selvom beløbet vi giver for er forskelligt, så kunne man dog stadig give noget indenfor rejser, overnatninger og lignede.

I Danmark er vi ikke kendt for at give penge til bryllup, for kun hver tiende giver økonomiske gaver, men derfor behøver det jo ikke nødvendigvis være en dårlig gaveide for brudeparret. Hvis man kender andre gæster til brylluppet, kunne i lægge sammen og give den større gave til brudeparret, og hvis man ikke vil give kontanter, kan man give gavekort.

Alt afhængig af beløb, så burde man være i stand til at finde et weekendophold, hotel overnatning eller lignede.

Der findes nemlig rigtig mange lækre destinationer, byer, natur og andre ting som kunne give en romantisk oplevelse for de nygifte.

Hotel overnatning i Danmark hvor det både kunne være i Hovedstaden, hvis brudeparret er fra provinsen, eller et ophold i en af de små og smukke byer eller natursteder som der findes mange steder i Danmark.

Weekendophold i en storby kunne være en anden oplevelse for dem, for hvem kunne ikke lide en weekend i Berlin, Hamburg, Stockholm, London eller andet sted.

Penge i samarbejde med brudeparret

Hvis i er mange der lægger sammen, kunne der også gives en bryllupsrejse i gave til dem. Det er selvfølgelig et noget større beløb end som så, men dog kunne man planlægge en ganske fornøjelig rejse for to, uden at det kommer til at koste en bondegård.

Gaveideen med bryllupsrejse kræver dog at man samarbejder med brudeparret. Det kunne være igennem kolde kontanter eller en oprettet gavekonto som brudeparret har oprettet, eller at i planlægger rejsen ud fra brudeparrets ønsker, og giver et gavekort af den samlet rejsepakke.

Share.

Leave A Reply