En fridag med gutterne

0

En lørdag eller søndag i fællesskab med gutterne er lige, hvad de fleste kunne tænke sig, og det er noget, man engang imellem bør tage sig tid til. Jo ældre vi bliver, jo sværere er det at finde tiden til at være sammen med vennerne.

Er det tid til, at du og gutterne skal tilbringe en fridag sammen så se med her, hvor vi har fundet et par eksempler på, hvordan I kan få en skøn dag og aften sammen.

En tur ud i det blå på motorcykler

Har I overvejet at få taget motorcykelkørekort og så køre på motorcykel sammen? Der findes næsten ikke en sjovere oplevelse med gutterne end at sætte sig op på motorcyklen og køre afsted. Der er i dag et hav af steder, hvor I kan vælge at tage et motorcykelkørekort. Og de fleste steder tilbyder de endda et lynkursus, hvor det ikke behøver at tage mere end et par uger. Og det positive er jo, at I sandsynligvis allerede er erfarne billister, så en alt for stor udfordring bliver det nok ikke at overføre til motorcyklen. Så nu handler det bare om at sætte sig op og få det bedste ud af det.

Efter at have taget motorcykelkørekortet kan I nu se på, hvilke slags motorcykler I gerne vil have. Her kan du ligesom med biler finde mange forskellige mærker og størrelser – men der er også mange muligheder for at finde en god motorcykel brugt. Se eksempelvis på hjemmesiden 123mc.dk. De har lavet en platform, hvor du kan sælge og købe brugte motorcykler. De har et rigtig stort udvalg og i modsætning til andre sider, hvor du kan købe brugt, har 123mc.dk valgt at have fokus på motorcyklerne. Derved er det mere et fællesskab, hvor du kan snakke med andre om motorcykelrelaterede emner.

Klik her for at se mere.

En grillaften i haven

En grillaften i haven er den ultimative drengehygge. Så længe vejret er nogenlunde, er det hyggeligt at kunne være ude sammen. Og hvis I har det rette udstyr, kan en grillaften foregå i hvilket som helst vejr. En planlagt grillaften skal nemlig ikke slås ud af kurs på grund af dårligt vejr. Så må I rykke festen ind i huset.

XL-BYG har et stort udvalg af produkter til en grillaften i haven, som du kan se på deres hjemmeside. Se for eksempel deres store udvalg af det populære grillmærke Weber. Weber er den mest populære producent af grill og grilludstyr i alle afskygninger. Man kan ikke komme udenom, at deres populære kuglegrill er blevet synonym med en god grill. På hjemmesiden finder du Webers store udvalg og forskellige typer af grill. De har som udgangspunkt kulgrill, el-grill og gasgrill, alt efter hvilke behov du har og hvilken type grilloplevelse, du ønsker. 

Der skal være plads til tid med gutterne, og finder I på noget sjovt at lave sammen, skaber I minder for livet.

Share.

Leave A Reply