En cykelhjelm fra ABUS kan redde liv

0

Heldigvis er dødstallene i trafikken for nedadgående, men det skyldes primært bedre veje og trafikregulering samt sikrere biler. Cyklisterne er fortsat meget udsatte i trafikken. For billisternes vedkommende er sikkerhedsselen blevet helt naturlig, og hvis det samme kunne ske med cykelhjelmen for cyklisterne, ville antallet af skader kunne reduceres betydeligt. Uanset hvilken cykelhjelm du vælger, er det bedre end ingen cykelhjelm, men der er ikke overraskende forskel på kvaliteten. Af de bedre cykelhjelme kan nævnes det tyske mærke ABUS, som forhandles over hele verden.

Stort udvalg af cykelhjelme hos specialbutikkerne

Det største udvalg af cykelhjelme finder du naturligvis hos specialbutikkerne, og et godt eksempel er ecykelhjelm.dk, der netop har specialiseret sig i cykelhjelme. Det er et meget smalt produktområde, men til gengæld finder du et kæmpeudvalg af netop denne varetype. Hvis du for eksempel er på jagt efter en ABUS cykelhjelm, er det det helt rigtige sted at søge hen. De har dog også mange andre mærker og kvaliteter, så der er noget for enhver smag.

ABUS cykelhjelme – gedigen tysk kvalitet

Der findes mange mærker inden for cykelhjelme, men ABUS er et af de mest anerkendte mærker. Her er der virkelig tale om tysk kvalitet, når det er bedst. Det tyske brand har eksisteret siden 1924, og gennem alle årene har mottoet været ”Sikkerhed er afhængig af kvalitet”. ABUS beskæftiger sig også med andre sikkerhedsprodukter som låse og alarmer, men netop styrthjelme og cykelhjelme er et forretningsområde, som er i vækst hos den tyske producent. Virksomheden beskæftiger i dag 3000 medarbejdere, og sæger produkterne ti hele verden.

Før du bestiller din cykelhjelm, skal du tage mål af hovedet, og det er ganske let. Brug et målebånd, og mål omkredsen af hovedet lidt over ørerne og øjenbrynene. Så har du det korrekte mål. Hvis din hovedstørrelse ligger lige på grænsen mellem to hjelm-størrelser, bør du som regel vælge den største af de to størrelser. Størrelserne sidder typisk stramt til, og det er lettere at tilpasse en hjelm, der måske er en anelse for stor.

Share.

Leave A Reply