Efterårsferie på stranden?

0

Efterårsferien venter lige rundt om hjørnet og mange danskerne har i de senere år fået øjnene op for at rejse i skolernes efterårsferie. Omtrent 60.000 danskere pakker nemlig hvert år kufferterne og drager sydpå. Hvorfor skyldes, at alle ved, at vejret i Danmark ofte er vådt og koldt i efteråret, så hvorfor ikke søge ned mod varmere himmelstrøg. Kystkultur.dk har fundet 5 gode bud på din efterårsferie 2014:

Tyrkiet

Tyrkiet er en klassisk familiedestination, der topper i efterårsferien. Årsagen til dette skyldes blandt andet den korte flyvetur, de lave priser, den behagelige temperatur og de mange aktiviteter for både børn og voksne. I Tyrkiet ligger temperaturen i dagtimerne generelt på omkring 23-25 grader.

Mallorca

De færreste ved, at oktober måned er et fantastisk tidspunkt at tage på ferie på Mallorca. Temperaturen ligger nemlig på omkring 25 grader. Og du kan sagtens være heldig at få dage, som er lunere. Mallorca er især kendt for sine lange strandpromenader og sine fantastiske badestrande. Ydermere vil du opleve en rigtig høj standard – både når det gælder service og mad. Rejser du til Mallorca med børn, er der en masse aktiviteter, hvor hele familien kan være med.

Cypern

Cypern er et dejligt rejsemål, som byder på rustik natur, historiske monumenter, gyldne strande og alt det som vi kender fra de populære græske øer. Desuden kan Cypern prale af 300 solskinsdage om året og Europas reneste badevand. Temperaturen ligger mellem 27-28 grader og passer perfekt til en dansk efterårsferie sydpå.

Egypten

Flere og flere rejser også til Egypten i efteråret og i begyndelsen af vinteren. Egypten er et utroligt populært feriested i efteråret. Dels på grund af klimaet men også især på grund af de mange gode oplevelser. I Egypten kan du opleve historiske underværker, fantastiske seværdigheder for hele familien, tusinde år gamle pyramider og snorkling i verdensklasse. Temperaturen ligger mellem 20-35 grader om efteråret og i vinterhalvåret. Rejser du i efteråret, er det dog en god at have varmt tøj med til om aftenen, da nætterne hurtige bliver kolde.

Tunesien

Har du lyst til at besøge det nordlige Afrika, kan Tunesien varmt anbefales. Med en gennemsnitstemperatur på 21 grader kan du nyde solen i ro og mag. I dette klima er det utrolig skønt at slappe af ved stranden eller til at se de mange seværdigheder. Forestil dig at ride på kamel i solnedgangen, at udforske urgamle byer eller bare lade tiden gå på en skøn badestrand. I Tunesien rækker pengene også lidt længere. Her er det nemlig stadig billigt at leve.

Psst. Har du mulighed for at rejse før eller efter efterårsferien, er der mange penge at spare. I mange tilfælde kan du spare op til 50 %. Og køber du så oven i købet din kuffert online, er der også mange penge at spare dér.

Share.

Leave A Reply