Dømmer du også om en skiferie til Østrig?

0

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og i den forbindelse nyder mange danskere at tage på skiferie i udlandet. Forståeligt nok. For findes der i virkeligheden noget bedre end friheden ved at suse i fuld fart på ski ned af en bakke? Nej, vel? Her på siden kan du finde inspiration til skiferien til Østrig, der uden tvivl er en af de mest populære skidestinationer.

Når du tager på skiferie til Østrig, har du altid ski’ gode muligheder for at stå på ski. Landet har nemlig en masse fantastiske skiområder og sammen med den uspolerede natur, vil Østrig imponere de fleste.  I Østrig står du blandt andet på ski i Alperne, hvor der altid er snegaranti. Når du rejser i skisæsonen, er du derfor altid sikker på sne, hvilket må være det bedste udgangspunkt for en skøn skioplevelse.

Derudover er Østrig for alle. Østrig har nemlig et særlig varieret terræn, så både nybegynderen og den erfarne skientusiast kan være med. Hvis du skal på ski med familien, er det også en oplagt mulighed at vælge Østrig. De mange afskærmede børneområder gør nemlig Østrig til et ideelt sted for børn at lære at stå på ski, og de rolige omgivelser giver børnene plads til at udvikle deres kompetencer på ski i deres helt eget tempo.

Meget mere end skiferie

Wagrain, Bad Gastein og Zell am See er blot nogle af de attraktive skiområder, du finder i Østrig. Og hvert område har noget helt specielt at tilbyde. Eksempelvis har Wagrain et bredt udvalg af niveauopdelte pister, og de lærerige skiskoler sørger for, at alle får en god oplevelse. I Zll am See er der altid garanti for masser af sjov på ski, da området ligger meget højt og desuden indeholder gletsjeren Kitzsteinhorn, ligesom der i Bad Gastein også altid er fuld fart på ski og plads til mange aktiviteter.

Østrig er dog meget mere end fantastiske oplevelser på ski. Når du rejser til Østrig, kan du næsten ikke undgå at smage på de mange lækre madspecialiteter, som landet også byder på. Eksempelvis er wienerschnitzelen en østrigsk klassiker, du bare prøve, når du er på ferie i Østrig. Derudover er Østrig også særlig kendt for sine afterski-steder, hvor traditionsbundne drinks og dans på bordene efterhånden synes som en selvfølgelighed. Endelig må du også tage dig tid til at nyde de mange lækre restauranter, som sikkert kan tilbyde dig en apfelstrudel til dessert. Drømmer du også om en skøn skirejse til Østrig? Bliv inspireret her, og find dit foretrukne skiområde.

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply