Derfor bør din rejse gå til Island

0

Er du ved at planlægge din kommende rejse, så kan du overveje, om Island kunne være en interessant destination. I øjeblikket opleves der en stigende efterspørgsel på rejser til Island, og det kan der være flere gode grunde til.

Fornyligt deltog Island i EM i Frankrig, hvor det islandske fodboldlandshold kom hele vejen til kvartfinalen. Selvom den flotte præstation ikke er den eneste grund til den stigende interesse på rejser til Island, så har det højst sandsynligt haft en vis indflydelse.

Nordlys

Vil du opleve det smukke nordlys, så har du allerede den første gode grund til at tage turen til Island. Det er ingen hemmelighed, at udenlandske turister er vilde med nordlyset, som man desværre ikke har mulighed for at opleve i særligt mange andre lande i verden. Det er nemmest at se nordlyset, hvis man er bosat ude på landet, mens det er mindre tydeligt i byområderne. Er man heldig, kan man opleve nordlyset, hvis man holder ferie i Reykjavik.

Ridning i sneen

Det er de færreste danskere, der har prøvet at ride på en hest i snedækkede landskaber, men det får man altså mulighed for at opleve i Island. Man behøves ikke være den fødte rytter for at kunne få en god oplevelse ud af at ride på en hest i sneen. Det er nemlig en oplevelse ud over det sædvanlige, som er henvendt til både mænd og kvinder.

Vandreture i den fantastiske natur

Rejser man til Island, bør man medbringe sine vandresko og vandreudstyr, så man er klar til at gå lange tur i den fantastiske natur. Det er f.eks. anbefalelsesværdigt at gå ture langs floden, Ellidaá eller langs havet. Du har rig mulighed for at komme helt tæt på naturen, og der er gode muligheder for, at du kan rejse hjem med nogle fantastiske billeder på dit digitalkamera.

Island er også kendt for Nauthólsvik, som er Reykjaviks geotermiske badestrand. Det er en meget velbesøgt badestrand, som bliver anvendt hele året rundt.

Slap af i en udendørsswimmingpool

Besøger du Reykjavik i Island, så har du mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med en behagelig tur i en af de mange udendørsswimmingpools. Disse geotermiske swimmingpools holder ofte længe åben, så der er ingen grund til at stresse, efter man har spist aftensmad. Det specielle er, at man også kan besøge disse swimmingpools om efteråret og om vinteren, hvor temperaturen er lave.

Kunst og historie i lange baner

Har du blot en smule interesse for kunst og historie, så vil du blive begejstret for de mange skulpturer og statuer, der bl.a. kan opleves i Reykjavik. Skal man opleve kunst og historie, så bør man besøge en af de større, islandske byer.

Oplev den islandske kultur

Selvom der er mange islændinge, der kan tale dansk, så er der alligevel stor forskel på den danske- og den islandske kultur. Netop kulturen i Island er en oplevelse i sig selv, som du ikke bør glip af. Vil du gerne opleve den islandske kultur, så kan du med fordel besøge nogle af de mange caféer og restauranter, hvor du får et vis indblik i kulturen.

Er du overbevist, om at Island er en spændende destination, så bestil en rejse til Island her.

Share.

Leave A Reply