Den nemmeste måde at medbringe læsestof på ferien

0

Hvis du skal ud og rejse, så kan det sagtens være aktuelt, at du har et ønske om, at kunne medbringe læsestof. I denne forbindelse har du mange muligheder. Du kan bl.a. vælge at låne bøger på det lokale bibliotek, du kan investere i én eller flere bøger hos boghandleren eller du kan i stedet medbringe en såkaldt e-bogslæser, så du kan læse e-bøger.

Er du typen, der kan formå at læse rigtig meget i løbet af en ferie, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det ikke er den mest oplagt idé, at du har en masse fysiske bøger med. Det fylder for meget i kufferten og tilføjer også unødig vægt, der nemt kan undgås, hvis du i stedet blot vælger at ty til ét af de mange andre alternativer, der kan bruges.

Der er flere og flere danskere, der vælger at anskaffe tablet-pc’er som f.eks. den populære iPad fra Apple. I en sådan forbindelse kan du med fordel gøre brug af www.mofibo.com til dit læsestof på ferien, da det blot er en app, der skal installers og et abonnement, der skal tegnes, hvorefter du har adgang til uanede mængder læsestof på hele ferien.

Tag Mofibo med på ferien – og løb ikke tør for læsestof

Du kan med fordel vælge at tage Mofibo med på ferien, hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke ender med at løbe tør for læsestof lige pludselig. Der findes et utal af forskellige bøger inden for alle genre blandt Mofibos udvalg. Derfor kan du med garanti også finde frem til noget læsestof, der harmonerer med de ønsker såvel som krav, du har i denne forbindelse.

Dertil skal det også nævnes, at deres udvalg udvides jævnligt, hvorfor du bestemt ikke skal være bange for, at udvalget bliver tømt for spændende titler lige foreløbigt. Hvis du står over for at skulle bestille en rejse, så besøg hjemmesiden her, hvor du finder et særdeles stort udvalg af forskellige rejser, hvor du også kan nøjes med mindre bagage, fordi du sparer bøgerne væk.

Langt størstedelen af de mange danske forlag har givet tilladelse til at publicere deres mange titler på Mofibo. Derfor vil du også kunne finde nogle af de seneste og mest populære titler blandt udvalget. Hvis du er en læsehest og hurtigt kan fortære den ene bog efter den anden, så er det oplagt at vælge Mofibo som løsning, når du skal sikre dig, at du har læsestof til ferien.

Mofibo kan spare dig for mange penge

Som nævnt ovenfor, så er Mofibo særligt en god løsning for dig, der læser rigtig meget og derfor også ofte er nødt til at skulle investere i nye bøger. Med et abonnement på Mofibo skal du blot læse én bog i måneden, inden det kan betale sig for dig, hvorfor det kan betale sig for de fleste, men særligt for dig, der læser rigtig meget og derfor også kommer igennem rigtig mange bøger i løbet af et år.

Share.

Leave A Reply