Bliv klar til din første tur til Færøerne

0

Vi danskere holder meget af at rejse, men af en eller anden grund, så er det altid på charterferier. Vi er slet ikke klar over, at der findes masser af spændende rejsemål, hvor man endda kan finde dansktalende beboere. Island, Grønland og Færøerne er rejsemål, som de danske turistet besøger alt for sjældent.

Det er en skam, for hvis man var villig til at besøge disse steder, så ville man få oplevelser, som intet ferieparadis på Mallorca kan hamle op med. Ikke noget med at flyde på et proppet hotel i to uger, men i stedet får man enestående naturoplevelser og fremmede kulturer at se. Især Færøerne har en masse at byde på.

Find de flotteste steder at vandre på Færøerne

En af de ting, som man simpelthen ikke kommer udenom, når man tager til Færøerne, er vandreture. Der er fjelde og enestående vandreruter, som bare venter på en ivrig vandrer, der vil opleve noget ud over det sædvanlige.

Enniberg er et fjeld på over 700 meter og er en enestående oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for, hvis man kommer afsted til Færøerne. Det er nordliggende og har et forbjerg der rejser sig over 600 meter lodret over havet. Man har svært ved at fatte hvor højt 600 meter er, før man står og kigger ned på havet fra denne højde, men det er noget, som man bestemt ikke bør gå glip af.

Hovedstaden Torshavn er et besøg værd, da man for alvor vil kunne mærke kontrasterne mellem gammelt og nyt. På den ene side står de gamle hytter med fisk til tørre og på den anden side er der moderne tiltag, som viser at det trodsalt er en moderne by.

Færøerne byder på en masse oplevelser, som enhver burde opleve mindst en gang i deres liv. Det er dog en tur, der kræver det rette udstyr, så man kan klare det uden de store problemer, i hvert fald hvis man vil ud i naturen og vandre. Se rejser til Færøerne lige her og bestil din egen allerede i dag, hvis du vil prøve noget nyt.

Husk den rette rygsæk

Vandreture i de færøske fjelde er noget der kræver, at man forbereder sig ordentligt. Det er hårdt terræn og naturen kan vise tænder, hvis man ikke er forsigtigt og viser den respekt. Man kan gøre sig selv en tjeneste og hyre en guide, eller tage et lille vildmarkskursus, før man tager afsted.

Derudover bør man anskaffe sig en god rygsæk, der kan beskytte ens ting mod vind og vejr. Der er ikke noget værre, end at få våde strømper og andre gennemblødte sager, fordi en rygsæk var af dårlig kvalitet.

Neye er kendt for altid at have et stort udvalg af lækre tasker og rygsække til alle behov. Det gælder naturligvis også til de, der elsker den frie natur og vandreture. Find det hos dem og køb din nye rygsæk allerede i dag, så du kan være klar til Færøernes barks natur med det bedste udstyr.

Share.

Leave A Reply