Bliv klar til campingtur med familien: Dét skal du huske

0

Endelig kom ferien, og den står på intet andet end en uges ren afslapning. Ingen vækkeure, ingen forpligtelser. I stedet står den på en masse sjov planlægning! Måske er det blevet tid til den årlige campingtur med familien, eller også er det jeres første gang. I hvert fald er der en masse planlægning og ting, der skal være styr på, før I kan tage af sted, og vi kender jo alle til, at man hurtigt kan blive glemsom midt i al planlægningen og spændingen. Læs med og få tips og ideer til, hvilket udstyr du skal huske for at sikre dig den bedst mulige campingtur.

Praktisk udstyr alt efter årstid

Det er vigtigt, at man har gjort sig nogle overvejelser forinden, når det kommer til udstyret. For camping bliver en del nemmere, hvis man er i besiddelse af det rette udstyr – alt efter hvad tid på året man campere. Er du og din familie mest til efterårshygge og kolde udflugtsture, eller er I mere til sol og varme. Dette er en smagssag, men under alle omstændigheder går I aldrig galt i byen med et holdbart telt. Invester i et telt, der har slidstærk stof og solide stænger – det behøver nødvendigvis ikke at være dyrt for at være godt. Hertil anbefales et liggeunderlag, som sikrer jer mod kulde fra jorden og ikke mindst en komfortabel sovepose med isolering til de kolde nætter.

Er I afsted i sommerferien, er en parasol, som skærmer for solen, nærmest uundværlig på en varm sommerdag. En parasol er en god mulighed for at kunne køle sig. Vælger I i stedet at campere i efteråret, er det en varmeblæser, der redder dagen. Med en varmeblæser er det nemt og hurtigt at varme sig efter en dag i den kølige efterårsvind.

Der er et utal af udstyr til din campingtur, og kun du ved, hvad der passer bedst til lige præcis din tur! Se det store udvalg af campingudstyr på denne webshop.

Udstyr til cykelturen

Vil I gerne se og nyde det område, I besøger på en anden måde end bare fra jeres eget telt? Så tag på cykeltur! En cykeltur er en sjov og aktiv måde at være sammen med familien på, og alle kan være med – som store og som små. Planlægger I en cykeltur, er det en nødvendighed med en cykelhjelm til hele familien. Ingen skulle nødig komme til skade på jeres ferie.

Se på Buhlcykler.dk det store udvalg af cykelhjelme og få ovenikøbet masser af inspiration til praktisk cykeludstyr til hele familien. Og så er der kun tilbage at glæde jer til den helt store tur!

Share.

Leave A Reply