Begynd din blog for omkring 250 kr. – Hvorfor ikke starte på rejsen?

0

Hvis du har gået og tænkt over det med at blogge, hvorfor så ikke komme i gang hvis du skal ud og rejse i en længere periode?

At rejse koster penge, og her er muligheden for at tjene penge mens du rejser, absolut nemmest indenfor online marketing med blogging(læs mere om emnet her).

Begynd din blog for omkring 250 kr. og det er da en ret overkommelig pris. Omkostningen er ret billig, og så er det vel egentlig kun motivation og arbejdsindsatsen der afgør, om du skal starte en blog eller ej.

I dag er det nemlig ret billigt rent teknisk, at komme i gang med sin egen blog, hjemmeside eller webshop for den sags skyld. Det skyldes, at de tekniske ting som du skal bruge i form at CMS blog systemer, domæner og webhoteller er enten gratis eller rigtig billig.

Det koster kun 250 kr. for et billigt webhotel og dansk .dk domæne, og disse to ting sammen med et brugervenligt CMS system, er faktisk alt hvad der kræves.

Domæne og webhotel?

Du finder mange forskellige slags webhoteller både i den dyre, gratis og billige version. De fleste af os har kun brug for et godt og billigt webhotel, hvilket kan gøres for kun 9 kr. om måneden. Oprettelse plus prisen på et domæne der koster 45 kr. Så alt i alt, kan du oprette og køre dit webhotel i et år for ca. 250 kr., hvorefter du skal forny webhotellet til 115 kr. og betale 45 kr. for den årlige leje af domænet.

Find det gode billige webhotel der absolut er en af de bedste, ved Unoeuro. Læs mere om det gode billige webhotel ved Unoeuro her.

CMS system

Udover domæne og webhotel så har du brug for et nemt CMS system til din blog, med mindre du har teknisk viden til at bruge andet system end f.eks. WordPress.

WordPress er nok det nemmeste system til blogs, og det kan du heldigvis installer gratis, hurtigt og nemt gennem brugerpanelet ved dit Unoeuro webhotel.

Dernæst finder du en af de mange fede gratis themes, og installer denne på bloggen og så er du stort set i gang. Det er selvfølgelig lidt mere krævende, hvis du skal tjene penge online, for det kræver kendskab til både søgeoptimering og marketing, men der er dog mange måder til hurtigt at opnå den nødvendige viden.

Start

Hvis du skal rejse rundt i verden, så støder du højest sandsynligt på internet adgang ret ofte, og her kan du bruge tiden på at opdaterer din blog, der måske omhandler den store rejse du er på.

Find ud af hvad bloggen skal omhandle, hvad den skal hedde og køb så det nødvendige domæne med webhotel, og med computeren i tasken så har du alle de nødvendige redskaber til at blogge om din rejse, og måske endda tjene penge til udgifterne ved hjælp af din blog.

Share.

Leave A Reply