At vælge den rigtige kuffert til rejsen

0

Lad os være helt ærlige. Det er vidunderligt at tage på ferie, men det er også en oplevelse, der kan være kilde til en del stress. Der er nogle ting, man kan gøre for at formindske stress, f.eks. kan man sørge for at have styr på sin bagage. Der er simpelthen ikke noget værre end at komme til lufthavnen og så blive afvist fordi ens kuffert er to centimeter for stor.

Hvordan vælger man den rigtige kuffert?

Der er mange ting man skal være opmærksom på, når man vælger typen af kuffert, for behovene varierer den del. En backpacker, vil f.eks. være mere tilbøjelig til at vælge en kuffert med stropper og lommer til soveposer og dets lige. Forretningsfolk vil have brug for lommer, hvor man nemt kan komme til sin tablet eller laptop computer. En modebevidst ”fashionista” vil gå mere op i, om tøjet kan spændes fast i kufferten for at holde på formen og undgå krølning.

Men der naturligvis nogle generelle retningslinjer, der gælder for alle typer af kufferter, og nogle af disse kan man se herunder.

  1. Vælg en størrelse du kan håndtere

Folk er generelt rigtigt flinke til at hjælpe, hvis man står og døjer med en tung kuffert. Men folk der rejser meget, og som kender til problemstillingerne med tunge kufferter vil sige: Vælg en kuffert du selv kan håndtere, for der kommer tidspunkter, hvor der ikke er nogen i nærheden til at give en hånd.

  1. Tjek hvad de enkelte selskaber stiller af krav

Alle flyselskaber har deres egne unikke regler og krav til den bagage, som man medbringer på flyet. Skal du på en rejse, hvor flyvningen foregår med flere forskellige selskaber, så skal du sikre dig, at du har styr på kravene. For det eneselskab tillader måske en stor taske til håndbagage, hvorimod det andet selskab kan have yderst strikse krav, der ikke kan bøjes det mindste. Det er ødelæggende for oplevelse, hvis man får en essentiel del af sin bagage afvist i lufthavnen.

  1. Vælg lette kufferter

Er du typen der gerne vil have mange souvenirs med hjem fra charterferien, så sørg fora t vælge kufferter, der er så lette som overhovedet muligt. Når det kommer til kufferter og flyselskaber, så kan selv 100 gram være den afgørende forskel, så gør dig selv en tjeneste og vælg en let kuffert. De er også nemmere at slæbe rundt på.

  1. Husk at der er forskel på USA og Europa

Standarden i USA og Europa er ganske forskellig. Håndbagagegrænsen hos amerikanske flyselskaber, er generelt en del større, så mange amerikanske turister, har fået en ubehagelig overraskelse, når de er kommet til Europa. De er måske endt i kløerne på et lavprisselskab, hvor man forsøger at presse hver eneste krone ud af det. Derfor stiller de uhyggeligt strikse krav til håndbagagen. Så vær opmærksom på standarden i den verdensdel du rejser i.

Opsummering

Det handler ofte om størrelse og vægt, når det kommer til at vælge den rigtige kuffert. Det er her flest mennesker kommer i vanskeligheder. Men derudover vil man jo gerne have en pæn og solid kuffert alligevel. Du kan se stort udvalg på Kuffertthomsen.dk, og finde den rigtigt kuffert til din næste rejse.

Share.

Leave A Reply