Aldrig prøvet en outdoor-ferie? Så er det nu!

0

For mange af os er sommerferien efterhånden inden for rækkevidde, og vi glæder os til at kunne slappe af og bruge kvalitetstid med dem, vi holder allermest af. Er feriedestinationen endnu ukendt? Så tag kæresten eller familien med på en outdoor-ferie og få en oplevelse for livet.

I kontakt med naturen

En ferie i det fri er en fantastisk mulighed for at komme i kontakt med naturen og koble helt af. Man befinder sig lagt fra hverdagens stress og jag, og arbejdscomputeren står ikke og frister på hjemmekontoret. I stedet får man en masse frisk luft og vind i håret, så man kan vende veloplagt og udhvilet tilbage til hverdagen efter ferien.

Hvad skal I tage med?

Det kræver faktisk ikke det vilde udstyr at holde ferie på denne måde. Det vigtigste er et telt og soveposer. Hos Friluftsland kan I finde et bredt udvalg af begge dele, og alle modellerne er af høj kvalitet og holder mange år ud i fremtiden.

Derudover kan det være en god ide at tage kogegrej med, så I kan lave mad over bål. Det giver en helt autentisk oplevelse og er superhyggeligt. Husk også at pakke varmt og praktisk tøj til de lidt kølige aftener. Andre småting, I med fordel kan skrive på pakkelisten, er snacks, solcreme, myggespray, vabelplastre, eller hvad I nu tænker er rart at have med. Smid det hele ind bag i bilen og tril afsted mod kysten eller skoven.

Overnat i shelter

Naturstyrelsen har rundt omkring i de danske skove opført shelters, der er egnet til overnatning. Shelterne kan være alt fra et lille hus til en stor overdækning med plads til omkring 30 personer. Det er helt gratis at benytte Naturstyrelsens shelters, og nogle af dem kan bookes på forhånd, så man er garanteret fortrinsret. Ellers fungerer det efter først til mølle-princippet.

På deres hjemmeside opfordrer Naturstyrelsen til, at man altid efterlader pladserne i god stand, så skrald eller lignende ikke forstyrrer dyrelivet eller andre gæster.

En budgetvenlig ferie

Som du nok allerede har regnet ud, er en outdoor-ferie en billig måde at holde ferie på. De største udgifter er benzin, mad og måske noget campingudstyr. Derudover kræver en naturferie i ikke ret meget planlægning, og der er rig mulighed for at være spontan Derfor er det et fantastisk alternativ til dig, der ikke er så meget til charterferier eller bare gerne vil prøve noget nyt.

 

Share.

Leave A Reply