5 Tips til at pakke din kuffert rigtigt inden ferien

0

Vi kender alle det der med, at det er uoverskueligt, hvad vi skal have med på ferien. Der er mange ting vi skal huske og der skal være plads til det hele. I denne artikel vil vi give dig 5 tips og tricks til at pakke den perfekte kuffert til din ferie.

Lav en pakkeliste

Det er en rigtig god ide, hvis man allerede 2 uger før afrejse laver en pakkeliste. Med en pakkeliste får du helt styr på, hvad du præcis skal have med på ferien. Hvis du laver listen 2 uger før, så er der også stor chance for, at du kan nå og købe de ting, som du mangler og ikke lige havde tænkt på at du skulle have med.

pakkeliste-til-ferien

Pak efter vejret

Det kan være en fordel, hvis du 1-2 uger før afrejse går ind og tjekker vejrudsigten på din kommende destination. Vejret kan nemlig svinge meget, så det er vigtigt, at man får det rigtige tøj med. Det kan være, at du ikke lige havde tænkt på, at dine børn måske ikke kan passe sommertøjet fra sidste år. Eller måske trænger du selv til noget nyt tøj, så kan du med fordel gå ind på KOOLS, hvor du finder tøj til drenge, piger og kvinder. Her kan du bestille tøjet samlet til dig og dine børn, så du ikke behøver, at bestille det flere forskellige steder fra. Kig også et smut forbi Oill.dk hvor du finder tøj og tilbehør.

Begræns dig

Man får ofte pakket alt for meget tøj og sko, som man slet ikke får brugt. Det er derfor en god ide, at ligge tøj og sko frem på sengen, hvor du så kan kombiner tøjet på kryds og tværs, da man sagtens kan have noget det samme tøj på til forskellige sæt.

Køb et rejsesæt

Du kan rigtig mange steder købe rejsesæt til dine cremer, shampoo, makeup osv. Dermed behøver du ikke, at slæbe alle de store bøtter med og du får dermed bedre plads i kufferten. Det gælder nemlig om at begrænse sig mest muligt, da man jo også skal have plads på vej hjem, til de ting man køber på ferien.

rejsesæt-til-ferien

Pak i god tid

Pak gerne din kuffert nogle dage i forvejen, så er du sikker på, at du ikke skal pakke i sidste øjeblik, hvor du kan risikere at komme for sent ud af døren.

Share.

Leave A Reply