5 gode grunde til hvorfor du skulle besøge Italien med kæresten

0

De gode grunde til hvorfor du skal besøge Italien? Italien er et meget populær rejsemål for os danskere og for resten af verden også. Du finder nemlig fantastiske strande, bjerge, sletter, byer, kultur, mad og meget andet, der gør rejsen til Italien til en både behagelig og uforglemmelig oplevelse.

Støvlelandet der i disse tider er blevet transitland for flygtninge, er kendt for det historiske som gennemsyrer hele samfundet, og selvfølgelig den store rigdom på kulinariske nydelser der forkæler sjælen og kroppen.

Hvis du ikke har besøgt Italien, så er du virkelig gået glip af noget, som du kan glæde dig til at opleve – Selv om landet nok tager et helt liv at komme til bunds i.

Her finder du et par ideer, som kan være med at give den gode oplevelse af landet, der er perfekt som det romantiske rejsemål for 2. D kan finde meget mere inspiration til romantiske ophold på Romantikguiden og lignede sider.

Legendariske byer

Landet mod syd er rig på store, smukke eller fascinerende byer. Rom, Venedig, Milano, Firenze, Pisa, Verona med mere sig jo alt. Du finder de store historiske bygninger, kirker og museumer i disse byer. Kunsten i Firenze, Moden i Milano, Ruinerne i Rom, Tårnet i Pisa, Kanalerne i Venedig er alle bjergtagende og du finder alle disse juveler i hvert hjørne af Italien.

De smukke bjerge i nord

Hvis du er til smukke udsigter og bjerge, så er det nordlige Italien et smukt sted at opleve. Fra Gardasøen, Comosøen og Lago Magiori og opefter vil du opleve de smukke bjerge hvor Dolomitterne absolut et smukt syn. Samtidig oplever du mange perler ved de tre søer, hvor de mange smukke byer omkring søerne alle byder på deres helt egne historier og oplevelser.

De lækre strande

Amalfi kysten, Sicilien og alle de andre lækre kyster, byder på varme og smukke strande til den perfekte afslapning i smukke omgivelser. Alle disse steder byder både på det smukke vand, og selvfølgelig også deres helt egen specielle måder at lave lækre fiskeretter der forkæler ganen og maven.

Toscana

Alle har hørt om Toscana, og alle historier er positive om dette yderst populære rejsemål. Du finder nemlig stort set alt i Toscana, hvor især de mange lækre retter og vine virkelig bjergtager folk, og gør at de fleste rejser tilbage til Toscana år efter år.

Vinen og maden

Selvfølgelig er maden og vinen absolutte en af de bedste argumenter for at opleve i Italien. Alt lækkert mad må komme fra Italien, også selvom franskmænd mener de er verdens bedste, så er italien bare så meget lækkert(jep, det er nok smag og behag).

Der er cirka ti tusinde andre gode grunde, for Italien er virkelig et historisk, romantisk og afslappende land på mange måder, helt ligesom det også kan være det modsatte. Gør dig selv en tjeneste og kig mod Italien hvis du vil ud i verden med kæresten, for romantikken finder du overalt i støvlelandet.

Share.

Leave A Reply