Ting du skal have styr på, inden du kører på ferie

0

Skal du køre på ferie? I så fald er denne artikel lige noget for dig, hvor du nogle af de vigtigste ting du skal have styr på bliver gennemgået. Læn dig tilbage i stolen, læs denne artikel og bliv 100% klar til ferie.

Er bilen i orden?

Noget af det vigtigste du skal have styr på, når du kører på ferien, er selvfølgelig din bil. Er den klar til at køre flere tusinde kilometer? Få den gået igennem hos en professionel bilreparatør og få lavet eventuelle fejl og mangler, INDEN du kører af sted.

Du kan med fordel besøge denne hjemmeside, hvis du for eksempel mangler et par nye og solide alufælge til de mange kilometer sydpå. Denne forhandler har tit og ofte gode tilbud på alufælge, hvorfor du kan spare mange penge ved at købe hos dem fremfor gennem din lokale bilforhandler, der som bekendt tager et lille ”cut” for at sælge fælge til dig.

Er du opmærksom på de grænsegebyr du skal betale?

Hvis du kører sydpå, er der typisk en række grænsegebyr du skal betale for at få lov til at køre ind i et land. Disse gebyrer er vigtige at huske på – især hvis du laver rejsebudgetter og lignende.

Hvis du er i tvivl om, hvor mange penge du skal betale på din tur, kan du altid gå på Google og finde frem til nogle pålidelige kilder med opdateret viden og opdaterede priser.

Er familiens pas i orden?

Noget som også er meget vigtigt, er familiens pas. Har alle familiemedlemmer et gyldigt pas? Hvis ikke, skal du skynde dig at få det lavet, da ventetiden godt kan være forholdsvis lang. Derfor nytter det altså ikke noget først at tjekke passet et par uger inden du skal af sted.

Besøg din kommune med det samme og få klargjort passene, så de er klar inden afrejse.

Share.

Leave A Reply