10 ting til rejsetasken

0

Skal du ud at rejse, men er i tvivl om du har husket at pakke det hele? Her på siden har vi samlet de 10 vigtige ting til de rejsetaske. Disse 10 ting er i de fleste tilfælde de ting som man har brug for på sin ferie.

1. Et par gode sandaler

På din ferie skal fødderne have luft i varmen. Du skal derfor huske et par gode sandaler, som du både kan tage på stranden med, på shopping og gå nogle lange ture på ferien. Hvis du ønsker nogle gode sandaler kan du med fordel købe sandaler fra Pieces.

2. Et stort badehåndklæde

Når du skal på stranden er det et must at du har et stort badehåndklæde med som du kan bruge til solbadning. På mange destinationer kan man købe disse store og lækre håndklæder, men det er en god ide at tage det med hjemmefra, da det skal vases inden brug.

3. Badetøj

Badetøj er noget af det vigtige at have med på ferien. Du skal ud i vandet og bade og nyde det gode vejr. Dette kan selvfølgelig ikke gøres uden noget godt badetøj.

4. Et par gode sko

Hvis du er en del af en aktiv familie, så skal i selvfølgelig ud at kigge jer godt omkring i området. Dette kan føre til lange gåture i ujævne landskaber. Så husk nogle gode trave sko.

5. Pak en ekstra taske

På shopping ture og udflugter vil det være rart at have en ekstra taske med, så du kan have de mest anvendelige ting med. Tag f.eks. en håndtaske med, så du kan have solcreme, hånd, mobil, nøgler osv. Med på udflugterne eller til stranden. På denne side finder du et stort af tasker, som passer perfekt til dette formål.

6. Husk dine elektroniske apparater

Husk oplader til telefonen, kameraet og andre elektroniske udstyr. Det er surt at stå på ferien, hvis kameraet er løbet tør for strøm.

7. Husk nogle gode hårprodukter

Når man er på ferie udsættes håret som regel for en del havvand, hvilket gør håret både stift og stikkende. Denne situation kan du heldigvis undgå, hvis du sørger for at bruge en god balsam både, under og efter ferien. Vælg gerne en balsam, som ikke skal skylles ud – det giver maksimal beskyttelse. Du finder et stort og bredt udvalg af balsam hos www.hair247.dk.

8. Husk det lille apotek

Man ved aldrig hvad der kan ske når man er ude og rejse. Så husk de basale ting fra apoteket såsom hovedpine piller, piller til maven, creme til soleksem osv.

9. Pas

HUSK PAS! Du kommer ikke på meget ferie, hvis du har glemt dit pas. Så sørg for at pakke det et sted hvor du hurtigt kan finde det igen og hvor det ikke bliver væk. Pak det i håndtasken, så du er sikker på hvor det er.

10. Praktisk tøj

Sidst men ikke mindst skal du huske at pakke noget praktisk tøj til alle feries formål. Tøj strandtøj, løbetøj, vandretøj osv. Så er du sikker på at have tøj til en hver lejlighed.

Share.

Leave A Reply